Dette skal den nyfødte babyen hete

Channing Tatum og Jenna Dewan-Tatum har funnet navn!

FAMILIEFORØKELSE: Jenna og Channing blir titt og ofte fotografert på tur med deres felles hunder Meeka og Lulu. Snart blir nok paret å se på trilletur med lille Everly. Foto: All Over Press
FAMILIEFORØKELSE: Jenna og Channing blir titt og ofte fotografert på tur med deres felles hunder Meeka og Lulu. Snart blir nok paret å se på trilletur med lille Everly. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Siste dagen i mai ble «verdens mest sexy»-Channing Tatum (33) og kona Jenna Dewan-Tatum foreldre til en liten jente.

Nå avslører Hollywood-paret navnet deres nyfødte baby har fått.

«Jenna og Channing er fra seg av lykke over å kunne avsløre at de to har fått en datter. Hun skal hete Everly Tatum og ble født 31.mai i London. Sender kjærlighet og varme til Chan, Jenna og frøken Everly!», står det på parets felles hjemmeside.

De nybakte foreldre møttes i 2006, da de spilte mot hverandre i danse-filmen «Step Up». Det ene førte til det andre, og høsten 2008 gikk Channing ned på kne da paret var på romantisk kjærlighetsferie på Hawaii.

Bryllupet fant sted i juli året etter, på en vingård i Malibu i California.

I tillegg til hundene Meeka og Lulu har paret altså nå fått en liten datter sammen.

LES OGSÅ: Kim Kardashian vil spise sin egen morkake
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer