Kardashian-familien

Dette skal den nye serien hete

Kardashian-familien er straks klare for en ny realityepoke.

Foto: Instagram / @khloekardashian
Foto: Instagram / @khloekardashian Vis mer
Publisert

Etter 20 sesonger var det i fjor slutt for realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», som mildt sagt har tatt verden med storm. Serien tok seerne med på opp- og nedturer i Kardashian-familien, og det var utvilsomt stor sorg blant fansen da siste episode tok slutt.

Siden den gang har det skjedd en rekke ting i familien, som brudd mellom Khloé (37) og Tristan (30), Kourtney (42) er blitt forlovet, Kylie (24) er gravid med sitt andre barn og Kim (41) skal angivelig ha gått videre etter bruddet med Kanye (44).

Etter alt å dømme forblir dette private hendelser, som ikke vil bli dokumentert for fansen slik som tidligere.

Eller blir det?

Teaser serie

Kort tid etter at KUWTK tok slutt, ble det nemlig kjent at familien ikke legger realitykarrieren helt på hylla. Faktisk skrev de nesten umiddelbart under ny kontrakt med streamingtjenesten Hulu.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Hittil har det vært lite informasjon å hente om dette nye prosjektet.

På selve nyttårsaften delte imidlertid Hulu den første teaseren til programmet, som er ventet å starte om få måneder. Der avslørte streamingtjenesten også tittelen på den kommende realityserien: «The Kardashians».

I teaseren ser man alle - Kris (66), Kim, Kourtney, Khloé, Kylie og Kendall (26). De to sistnevnte var som smått å se i de siste sesongene av «Keeping Up With the Kardashians», da de ikke skal ha ønsket for stor eksponering.

Men er etter alt og dømme blir de to også å se i den nye serien.

Noen eksakt premieredato vet man ikke i skrivende stund, men da Khloé gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i oktober, hintet hun om når programmet er forventet å starte.

- Januar, tidlig februar. Veldig raskt. Det er det som er så bra med Hulu. Det er streaming, og ting vil derfor kunne sees mye raskere etter det har skjedd enn tidligere, sa Khloé den gang.

Over flere år

Det var desember 2020 det ble kjent at familien hadde signert en avtale som skal strekke seg over flere år. De kunngjorde at de skulle «skape globalt innhold» som kan sees på Hulu og på Star hos Disney+.

Dermed vil den også bli tilgjengelig for fansen her hjemme i Norge.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Da Kim Kardashian i høst stilte til intervju med Wall Street Journal hintet hun om at den nye serien vil fokusere mer på deres profesjonelle liv. Det ventes derfor ikke et like stort fokus på privatlivet deres og private intriger i den nye serien.

- Jeg tror en annen side vil komme frem. Men jeg vil ikke si at vår tøysete side ikke vises, sa Kim til avisen.

LES OGSÅ: Mistet toppen på nasjonal tv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer