Selena Gomez og Hailey Bieber:

Dette skal de ha snakket om

- Hailey sa at de snakket en god stund.

SNAKKET SAMMEN: Hailey Bieber og Selena Gomez skal ha fått snakket ut. Foto: NTB
SNAKKET SAMMEN: Hailey Bieber og Selena Gomez skal ha fått snakket ut. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld fikk trolig mange Justin Bieber-fans bakoversveis da de så fotograf Tyrell Hampton dele et bilde av Hailey Bieber (25) og Selena Gomez (30).

Selena var Justins av og på-kjæreste gjennom flere år, og Hailey er popstjernes kone.

«Dette vil gå ned i historiebøkene!» lød det fra en følger i fotografens kommentarfelt, og en annen mente at «det nå har blitt fred i verden».

Nå avsløres det hva de to stjernene skal ha snakket om under det overraskende møtet. Det melder Hollywood Life.

SETTER SINNET I KOK: Hailey Bieber satte sinnet i kok hos flere etter at hun delte denne videoen på Tiktok. Video: Tiktok. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

- Snakket en god stund

Ifølge en kilde til nettstedet skal Biebers kone og Gomez ha skravlet en god stund. Praten skal dog ha vært av det mer lette slaget.

Flere medier har omtalt saken, deriblant danske Se og Hør.

- Hailey sa at de snakket en god stund, men at selv om de ikke snakket om noe spesielt dypt, var de i stand til å være ærlige med hverandre om hvor de står nå.

Ifølge nettstedet antyder kilden at de ikke snakket om ryktene og spekulasjonene rundt det angivelige uvennskapet mellom dem.

REDD: Justin Bieber var gjest hos Ellen DeGeneres, og fortalte åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Brøt stillheten

Selena og Justin hadde lenge et turbulent av-og-på forhold. De gjorde det slutt i 2018, og senere samme år giftet «Baby»-sangeren seg med Hailey.

Det likte flere fans svært dårlig, og flere anklagde Hailey for å sabotere forholdet.

Trioen har i flere år unngått å snakke om hverandre offentlig, men stillheten ble imidlertid brutt da Hailey gjestet podkasten «Call Her Daddy» for kort tid siden.

Der benyttet hun anledningen til å slå ned på ryktene om at hun «stjal» Bieber fra Gomez.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

- Da vi begynte å møte hverandre var han aldri i et forhold. Det er ikke likt meg å rote med et forhold sånn. Det ville jeg aldri gjort, jeg er oppdratt bedre enn det, fastslo hun i podkasten.

LES OGSÅ: Mistet gifteringen - så skjedde dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer