Jon Almaas og Erik Follestad

Dette skal de gjøre nå

Vennskap og krangling i «71 grader Nord» ble til nytt program.

NY DUO: Jon Almaas og Erik Follestad ble noe uventet gode venner under fjorårets «71 grader Nord». Nå får de sitt eget TV-program. Foto: Discovery
NY DUO: Jon Almaas og Erik Follestad ble noe uventet gode venner under fjorårets «71 grader Nord». Nå får de sitt eget TV-program. Foto: Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens de kavet seg fra Lindesnes mot Nordkapp under tøffe forhold i «71 grader Nord» for to år siden, utviklet det seg et nært og underholdende vennskap mellom Jon Almaas (53) og Erik Follestad (31). Det til tross for høylytt krangling underveis og en aldersforskjell på 22 år.

Nå skal de to kompisene sette vennskapsforholdet på den ultimate prøven, nemlig ekstrem oppussing i nytt TVNorge-program, skriver kanalen i en pressemelding.

Ny duo

- Å renovere et småbruk helt fra bunnen av kan kanskje virke som en uoverkommelig jobb for oss to, men min erfaring er at når noe ser ut som en veldig stor jobb, så er det egentlig ikke så ille når du brekker det ned til enkeltoppgaver og bare får ting gjort. Jeg er absolutt ikke sikker på at vi får til dette, men det blir sikkert lærerikt, sier Almaas.

Gjennom ti uker skal Follestad og Almaas bruke all sin tid på å få et småbruk i stand. Med Follestads bakgrunn som tømrer og Almaas’ sans for praktisk kunnskap, pirk og nøyaktighet, skal det litt særegne radarparet gyve løs på den lille gården.

Hobbyfikseren Jon er overbevist om at det meste lar seg ordne, mens fagmannen Erik er hakket mer skeptisk til arbeidsmengden som ligger foran dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer