HER VOKSER DE OPP: Det er nok av plass til tvillinger på Céline Dion og ektemannens fantastiske hjem på Jupiter Island i Florida. Her skal Eddy og Nelson vokse opp. Foto: All Over Press
HER VOKSER DE OPP: Det er nok av plass til tvillinger på Céline Dion og ektemannens fantastiske hjem på Jupiter Island i Florida. Her skal Eddy og Nelson vokse opp. Foto: All Over Press Vis mer

Dette skal Céline Dions tvillinger hete

Eddy og Nelson er oppkalt etter betydningsfulle personer for Céline Dion og ektemannen René Angélil.

Publisert
SEHER.NO: Céline Dion (42) og ektemannen René Angélil (68) har nå endelig gitt sine to tvillingsønner navn. De nyankomne babyene blir hetende Eddy og Nelson.

Begge har fått navn etter betydningsfulle personer for paret.

Eddy, er oppkalt etter Eddy Marnay, som produserte sangerinnens fem første album og som døde i 2003.

- Han var som en far for henne. Eddy har hatt en stor påvirkning på både Céline og Renés liv, sier Dions talsperson til People.

Nelson er oppkalt etter Nelson Mandela, som Dion møtte for et par år siden.

- René sa at bare på de få minuttene de tilbrakte sammen med ham, ble de imponert over hva slags menneske han er. De ønsker at barna skal bli inspirert av sine navn, siden de var så inspirert av disse mennene, sier talspersonen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Bryr meg ikke om babyfettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer