FIKK EN SØNN: Tom Brady og Gisele Bundchen vil gi sønnen navnet Benjamin. Foto: All Over Press
FIKK EN SØNN: Tom Brady og Gisele Bundchen vil gi sønnen navnet Benjamin. Foto: All Over PressVis mer

Dette skal barnet hete

Skjønnheten har bestemt seg for navn...

SEHER.NO: 8. desember ble supermodellen Gisele Bundchen mor til en sønn. Det var mange spekulasjoner rundt barnets kjønn tidligere i kjendismediene, og rett etter fødselen innrømmet Gisele og ektemannen Tom Brady, at de ikke hadde bestemt seg ennå.

- Jeg har ingen favoritter, så vi har ikke valgt noe ennå. Men alle har det veldig bra, sier Brady til People.

Nå er derimot endelig navnevalget tatt. I en melding på sin egen hjemmeside, skriver Gisele at sønnen skal få navnet Benjamin.

"Jeg ønsker å takke dere alle sammen for den ubeskrivelige kjærligheten jeg har fått på siden min. Det er en glede å motta beskjeder fra hver og en av dere. Dette er et veldig spesielt øyeblikk i mitt liv, Benjamin er en velsignelse og jeg kunne ikke vært mer glad."

Før fødselen var det bare Brady som visste hvilket kjønn babyen var. Gisele ville selv holde det hemmelig.

- Jeg er faktisk den eneste som vet barnets kjønn per dette tidspunkt. Min far spurte meg. Jeg holdt det hemmelig. Gisele vet det heller ikke. Det er en ganske god følelse å vite noe som ingen andre vet, sier han ifølge Us Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gisele har blitt mamma