COSIMA VIOLET: - Barnet skal hete Cosima Violet Vaugh Drummond. Både mor og datter har det bra, sier Claudia Schiffers representant. Foto: All Over Press
COSIMA VIOLET: - Barnet skal hete Cosima Violet Vaugh Drummond. Både mor og datter har det bra, sier Claudia Schiffers representant. Foto: All Over PressVis mer

- Dette skal barnet hete

- Barnet skal hete Cosima Violet...

SEHER.NO: Claudia Schiffer (39) fødte en liten datter 14. mai i London. Og nå avslører den tyske supermodellen og ektemannen Vince Vaughn barnets navn.

- Barnet skal hete Cosima Violet Vaugh Drummond. Både mor og datter har det bra, sier Schiffers representant til Welt Online.

Claudia og Cosima har nå forlatt sykehuset, og er vel hjemme.

Paret, som fra før har datteren Clementine (4) og sønnen (7), ville vente med å avsløre navnet til etter den nærmeste familien hadde møtt den nyfødte Cosima.

Ved å velge dette navnet har Schiffer vært tro mot bokstaven C, som allerede er flittig brukt i familien. Cosima er et italiensk navn som stammer fra det greske ordet «kosmos», som oversettes til «orden».

Selv om den tyske supermodellen nå bor i England, avslører Sciffer at hun ønsker å tilbringe tid med sin familie i Tyskland, mens hennes ektemann - som er en britisk filmprodusent og regissør - arbeider med den nye «X-Men»-filmen.

- Jeg vil gjerne flytte til Berlin med Matthew og barna i et par måneder. Hvis vi er heldige kommer han til å filme noe av «X-Men» i Berlin. Jeg hadde virkelig elsket det, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Ble mamma for tredje gang