Cheryl Cole og Liam Payne:

Dette skal babyen til Cheryl Cole og Liam Payne hete

Kjendisparets hemmelighet skal være avslørt.

FÅTT NAVN: Det skulle ta litt tid for Cheryl og Liam å finne navn til sin førstefødte. Her i armene til pappa Liam. Foto: Skjermdump fra Instagram 
FÅTT NAVN: Det skulle ta litt tid for Cheryl og Liam å finne navn til sin førstefødte. Her i armene til pappa Liam. Foto: Skjermdump fra Instagram  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Superparet Cheryl Cole (33) og Liam Payne (23) ble i mars foreldre første gang.

Helt siden graviditeten ble kjent har fansen spekulert i hva slags navn babyen ville få.

Men navnet på den lille gutten har vært en godt bevart hemmelighet - helt til nå

En venn av paret avslører nå til Daily Mail hva gutten skal hete.

- Liam og Cheryl brukte flere uker på å diskutere hva barnet skulle hete. De var frem og tilbake mellom flere alternativ, men begge to likte Bear, og ble enige om det etter noen dager.

FORELDRE: Paret skal ifølge en venn av dem nyte livet som foreldre, men det å finne navn til barnet var ikke like lett. Foto: NTB scanpix 
FORELDRE: Paret skal ifølge en venn av dem nyte livet som foreldre, men det å finne navn til barnet var ikke like lett. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Bear kommer også til å ta etternavnet til Liam, så hans fulle navn blir Bear Payne, sier kilden.

Fansen derimot er ikke særlig fornøyde med navnet som har blitt valgt.

- Bear?! WTAF? Hvorfor sjokkerer ikke det meg. Cheryl og Liam Payne kaller ungen Bear Payne, kan det bli verre? Det kunne vært Cham Payne, skriver @pinklady40s på twitter.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Andre tuller med selve navnet og smerte.

Cheryl in labour: I'm in bear Payne

Liam: that's it, skrev @seaneelily

Ble sammen i fjor

Det var i mars 2016 det ble det kjent at artist Cheryl Cole hadde forelsket seg i «One Direction»-stjernen Liam Payne.

Kun måneder etter at forholdet mellom Cheryl og Liam ble avslørt, begynte graviditetsryktene å svirre i utenlandske medier.

Det var Cheryl selv som bekreftet at de hadde blitt foreldre på Instagram i mars.

I et langt innlegg på Instagram skrev den nybakte mora om den lille gutten de hadde fått.

«Onsdag den 22. mars ble Liam og jeg foreldre til en fantastisk vakker, sunn gutt, som veier 3,1 kilo og ser ut som en drøm», skrev hun og fortsetter.

«Selv om han ikke har et navn ennå, har han allerede stjålet hjertene våre. Vi er så forelska og glade for den lilles ankomst», skrev den glade artisten.

De har begge holdt kortene tett til brystet om følelsene de føler for hverandre, men i et intervju med Rollacoaster magazine, lettet Payne på sløret.

#cannes ✌🏼

Et innlegg delt av Liam Payne (@liampayne)

- Dette er greia. På en ikke-klisjé måte, er det rart å våkne opp hver dag og bokstavelig talt leve ut drømmen. Jeg våkner på de fineste steder. Åpenbart har jeg den vakreste kjæresten i hele verden og hun er helt fantastisk, sier han til bladet, ifølge Us Weekly.

- Hun støtter meg

De to stjernene møtte hverandre for første gang i 2008, da Liam stilte opp på audition for «X Factor», der Cheryl var dommer.

- Hun har vært drømmedama mi siden jeg var mye yngre. Hun er en fantastisk person og det er helt utrolig å ha en som kan relatere seg til så mye, en som har tatt større steg enn meg. Solokarrieren hennes var utrolig. Hun har vært i bransjen i 14 år nå. Hun støtter meg fullstendig, sier han videre til bladet.

LURES: Cheryl Cole måtte snakke om forholdet til Simon Cowell da hun gjestet Graham Nortons talkshow, som sendes på TV Norge 23.20 i kveld. Da ble hun også kraftig lurt av verten. Vis mer

Selv om duoen har kjent hverandre i en årrekke, var det først i fjor forholdet utviklet seg.

Romansen oppsto kort tid etter at Cheryl skilte seg fra ektemannen, Jean-Bernard Fernandez-Versini.

Hintet om graviditeten

I februar stilte Cheryl imidlertid opp på en fotoshoot for L'Oreal, som ble publisert på forsiden av the Daily Mirror, der hun hadde en stor gravidmage.

33-åringen har også dukket opp på flere arrangementer der magen har vært svært godt synlig.

FORELSKET: Artist Liam Payne lettet på sløret om følelsene for Cheryl Cole i intervju med Rollacoaster. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Artist Liam Payne lettet på sløret om følelsene for Cheryl Cole i intervju med Rollacoaster. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om paret sa noe om babynyheten, har det kommet flere hint gjennom hele svangerskapet.

Koreografen i TV-programmet «X-factor», Brian Friedman (39), forsnakket seg i et intervju ti november, og avslørte babynyheten til magasinet New!.

- Alle vil jo forelsket seg å være lykkelig. Og nå skal de ha en baby sammen, så de har definitivt funnet noe bra. Det er morsomt å tenke tilbake på hvor lenge siden de møttes for første gang, sa han.

LES OGSÅ: Hun ser ut som en «teletubby»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer