Dette skal babyen hete

Tone Damli Aaberge avslørte datterens navn.

AVSLØRTE BABYNAVNET: Tone Damli og Markus Foss' datter har fått navnet Billie Foto: Se og Hør
AVSLØRTE BABYNAVNET: Tone Damli og Markus Foss' datter har fått navnet Billie Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
STERKE FØLELSER: Tone skrev en rørende melding da hun onsdag morgen viste det aller første bildet av den nyfødte datteren.
STERKE FØLELSER: Tone skrev en rørende melding da hun onsdag morgen viste det aller første bildet av den nyfødte datteren. Vis mer

SEOGHØR.NO: Mange har ventet i spenning på hvilket navn de ferske foreldrene Tone Damli (26) og Markus Foss (31) har gitt til sin nyfødte datter.

Fredag avslørte den populære artisten og Idol-dommeren endelig babynavnet. Og valget falt på Billie.

«Her e vetle jenta vår på veg heim fra sjukehuset. Ho heite Billie. Billie Aaberge Foss», skriver Tone på sin blogg.

På sin Instagram-side har hun lagt ut det samme bildet, og teksten:

«Da er vår lille familie komme heim fra sjukehuset. Vi har d så bra, kosa oss med d nye, vetle nurket vårt.»Tidlig onsdag morgen la Tone ut det første bildet av datteren på sin egen Instagram-side. Bildet viste babyens venstre hånd.

«8:46 den 28.april blei Markus og meg foreldre til ei fantastisk, velskapt lita jente. 3340 gram og 50 cm lang. Vi e så stolte og lykkelige, nyte kvart eit sekund. Tenk å elske eit menneske så umiddelbart og så intenst. -Takk for alle helsinga.», skrev hun til bildet.

Gratulasjonene lot ikke vente på seg. Bare på en drøy time strømmet det over 1000 hyggelige kommentarer til bildet Tone hadde lagt ut.

Seoghør.no var først ute med avsløringen om at Damli hadde blitt skrevet inn på sykehuset før fødselen. Mandag kveld kom nyheten om at datteren var født.

«Tone Damli Aaberge og Markus Foss har i dag blitt stolte foreldre til en liten prinsesse som kom til verden i kveld, på Rikshospitalet i Oslo. Den lille jenta hadde hastverk og ble født 3 uker før termin. Fødselen var dog uproblematisk og alt står bra til med både mor og datter», het det i pressemeldingen.

Det var i fjor sommer at Markus og Tone ble sammen. I begynnelsen av november viste paret seg sammen under et offentlig arrangement for første gang. Og ikke mange dager senere kom nyheten om at Damli var med barn.

LES OGSÅ: - Tenk å elske et menneske så umiddelbart og intenst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer