Öde Nerdrum og Anniken Jørgensen:

Dette sier Öde om spekulasjonene

Romanseryktene mellom Öde Nerdrum og Anniken Jørgensen vil ingen ende ta. Nå er førstnevnte lei.

POPULÆR DUO: Influenser Anniken Jørgensen og kunstner Öde Nerdrum har skapt mange overskrifter sammen mens «Farmen kjendis» har gått på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2
POPULÆR DUO: Influenser Anniken Jørgensen og kunstner Öde Nerdrum har skapt mange overskrifter sammen mens «Farmen kjendis» har gått på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede i første sesong av «Farmen kjendis» ble vi vitne til en kjærlighetshistorie som ikke likner grisen. «Paradise Hotel»-deltaker Petter Pilgaard (40) og modell Vendela Kirsebom (54) fant hverandre, og har vært uadskillelige siden.

Selv om ovennevnte kjærestepar bekrefter at det går an, blir det som regel med romansespekulasjoner i «Farmen»-sammenheng. Og dem er det nok av.

BÅND: Anniken Jørgensen og Øde Nerdrum fant tonen inne på «Farmen»-gården - et vennskap «Annijor» ønsker å ha livet ut. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

I år det influenser Anniken Jørgensen (25) og kunstner Öde Nerdrum (25) som har sørget for overskrifter sammen, basert på tv-bilder og varme ordlag.

- Unikt forhold

Da Se og Hør intervjuet førstnevnte i begynnelsen av februar, beskrev hun relasjonen til Nerdrum slik:

- Öde er blitt en kjempegod venn og én jeg håper å ha i livet mitt for alltid. Om man vokser opp og føler seg litt rar og annerledes, så er det sånn hos Öde at ingen klarte å drepe den gnisten. Han har fått lov å vokse opp og være den han er. Det er det fineste med ham - at han er hundre prosent seg selv. Og har fått lov til å være det. Han er en virkelig fin fyr, skrøt Jørgensen.

NÆR RELASJON: Jørgensen og Nerdrum avbildet sammen inne på tv-gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
NÆR RELASJON: Jørgensen og Nerdrum avbildet sammen inne på tv-gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

På spørsmål om hva hun ville si til tv-seerne som håper at duoen kan bli mer enn bare venner, var svaret ikke til å misforstå:

- Altså, det er ingen romantikk der! Der inne blir man bare så innmari nært knyttet til hverandre, hele oppholdet defineres av folkene - hvem man har det bra med. Folkene gjør hele greia. Men nei, det er ingenting mellom meg og Öde, jeg ser på ham som en skikkelig god venn. Vi har et rart og helt unikt forhold.

Innrømmet følelser

Klar tale til tross, romansespekulasjonene endte ikke der. Senere har nemlig duoen stilt opp i flere tv-intervjuer sammen, både på «Senkveld» og på «God kveld Norge», der temaet nok en gang har dukket opp.

AVSLØRER: Öde Nerdrum og Anniken Jørgensen gjester «Senkveld», og der sier Öde at faren hans har veldig lyst til å treffe Anniken. Vis mer

Hos «God kveld Norge» erkjente dessuten Nerdrum at han har hatt romantiske følelser for Jørgensen.

Dette har igjen helt vann på ryktemøllen, og fått diverse kommentarfelt til å koke. Også på Anniken Jørgensens Instagram-profil, der hun selv har nevnt Nerdrum i varme ordlag.

Der kommer det også frem at de to har hengt sammen ved flere anledninger den siste tiden. Tvilllingsøstrene til Öde fronter for øvrig også Jørgensens nyeste kleskolleksjon, som nettstedet Melk & Honning omtalte i november.

Så hva er egentlig greia nå? Ingenting? PR-stunt? Ny Petter og Vendela? Se og Hør har gjort et nytt forsøk på å oppklare rykteflommen.

AVSLØRER: Anniken hadde kjæreste under innspillingen av «Farmen kjendis». Vis mer

Oppgitt

- Vi har ikke snakket om det, faktisk, sier en noe kryptisk Nerdrum når vi slår på tråden denne uken.

25-åringen forteller at han får så mye henvendelser fra nysgjerrige tv-seere, at det går i ball for ham.

- Det har blitt så mye at jeg ikke klarer skille ting fra dag til dag, erkjenner han.

Når 25-åringen får spørsmål om det «alle» lurer på, nemlig om det er noe mer mellom ham og Jørgensen per nå, blir 25-åringen oppgitt.

KRANGEL: Det brør ut full krangel på «Farmen Kjendis» mellom blogger Anniken Jørgensen og programleder Thomas Felberg. Video: TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

- Jeg vil ikke svare på det spørsmålet, og jeg vil ikke være med på det sladdersirkuset. Men det går fint med oss, sier han.

Se og Hør har ikke lyktes i å få en kommentar fra Anniken Jørgensen i denne runden.

LES OGSÅ: Uttaler seg etter sjokk-intervjuet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer