Ben Affleck og Jennifer Lopez:

Dette sier kompisen om sjokk-forholdet

Etter lang tids spekulasjoner bekreftet nylig stjerneparet at de har blitt kjærester igjen.

FANT SAMMEN IGJEN: Dette bildet av Jennifer Lopez og Ben Affleck er tatt i desember 2002 - første gang de var kjærester. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
FANT SAMMEN IGJEN: Dette bildet av Jennifer Lopez og Ben Affleck er tatt i desember 2002 - første gang de var kjærester. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april kom nyheten om at Jennifer Lopez (52) og Alex Rodriquez (45) hadde brutt forlovelsen og gjort det slutt etter fire år som par.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen», fortalte duoen da i en pressemelding.

Og det kom nok som en stor overraskelse på mange da Fox News kort tid etter bruddet hevdet at Lopez allerede hadde gått videre med en ny mann, Hollywood-stjernen og ekskjæresten Ben Affleck (48).

HET MIDDAG: Ben Affleck la ikke skjul på sin appetitt på Jennifer Lopez under en middag i Nerano i Italia i slutten av juli. Foto: Backgrid/ NTB
HET MIDDAG: Ben Affleck la ikke skjul på sin appetitt på Jennifer Lopez under en middag i Nerano i Italia i slutten av juli. Foto: Backgrid/ NTB Vis mer

Lopez og Affleck var kjærester i to år og de rakk også å forlove seg før det ble slutt i 2004. De var yndlinger blant pressen, som døpte dem til «Bennifer», og forholdet deres skapte ofte store overskrifter i mediene.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Klinte til

I løpet av de siste månedene har turtelduene blitt tatt på fersken utallige ganger i hete omfavnelser. De har også introdusert barna sine for hverandre og reist på ferier sammen.

Da Lopez fylte 52 år tidligere denne måneden bekreftet hun også endelig at hun og Affleck har funnet tilbake til hverandre - 17 år etter at det ble slutt.

I anledningen «Hustlers»-stjernens bursdag reiste duoen rundt i Europa, hvor de blant annet nøt solen og hverandres selskap på en yacht.

Nylig delte Lopez en bildekarusell fra oppholdet av seg selv på Instagram.

Og selv om bikinibildene som viser frem artistens veldreide kropp fikk mye oppmerksomhet, var det likevel kyssebildet med Affleck som til slutt fikk mest oppmerksomhet.

- Den beste

Fansen virker å være i ekstase over at «Bennifer» er tilbake igjen. Det er imidlertid ikke bare fansen, men også Hollywood-stjernen Matt Damon (50) er glad på parets vegne.

- Jeg er så glad på hans vegne. Han er den beste. Han fortjener alt det gode her i verden. Jeg er glad på begges vegne, forteller han overfor Extra.

GODE VENNER: Matt Damon er veldig glad på Jennifer Lopez og Ben Afflecks vegne. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB
GODE VENNER: Matt Damon er veldig glad på Jennifer Lopez og Ben Afflecks vegne. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB Vis mer

Det er imidlertid ikke bare Afflecks forhold til Lopez skuespilleren er henrykt over, men også at han endelig fikk samarbeide med Affleck igjen.

De to gikk nylig sammen for å skrive den kommende filmen« The Last duel», som vil være den første de har skrevet siden deres Oscar-vinnende arbeid med «Good Will Hunting».

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Det var så gøy, og det var en helt annen opplevelse fordi vi ikke hadde noen anelse om hva vi gjorde sist. Vi visste ingenting om struktur eller noe, vi bare skrev scener, fortalte han under «Jess Cagle Show», ifølge E! News.

- Det var en virkelig udugelig måte å skrive på, og jeg tror vi unngikk å skrive sammen i alle disse årene fordi vi begge tenkte: «Vel, vi har aldri tid til å gjøre det», la han til.

Prioriteringer

Som nevnt har det gjenforente paret feriert rundt i Europa i sommerferien. Det betyr imidlertid ikke at Affleck har kuttet kontakten helt med vennene sine.

Damon forteller nemlig i et intervju på talkshowet «Desus & Mero», gjengitt av Harper's Bazaar, at kompisen har holdt kontakt med ham gjennom hele den romantiske ferieturen.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- De er på ferie akkurat nå, men han svarte fortsatt da jeg kontaktet ham om Red Sox (baseballag, journ.anm.) i går. Man har fremdeles prioriteringer, ler han i intervjuet.

TURTELDUER: Jennifer Lopez og Ben Affleck avbildet sammen i starten av juli. Foto: Elder Ordonez/ SplashNews/ NTB
TURTELDUER: Jennifer Lopez og Ben Affleck avbildet sammen i starten av juli. Foto: Elder Ordonez/ SplashNews/ NTB Vis mer

Han trekker også frem parets fortid med tabloidpressen - som ikke var nådige i omtalen av paret forrige gang de var i et forhold.

- Så, hvordan er det å se kompisen din i et forhold som er overalt på nyhetene? Er det rart?, spør Desus i intervjuet.

- Vel, ja, det er rart. Men jeg må si, pressen var spesielt forferdelige mot dem for 18 år siden. Det som er fint nå er at at de er snille mot dem denne gangen.

LES OGSÅ: - Paris Hilton venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer