Kim Kardashian West:

Dette sier hun om undertøy-slakten

Ikke alle er like begeistret for Kim Kardashians nye prosjekt.

KRITIKK: Kim Kardashian West har måttet tåle mye kritikk etter at hun slapp sin nye undertøyskolleksjon tidligere denne uken. Nå svarer hun. Foto: NTB Scanpix
KRITIKK: Kim Kardashian West har måttet tåle mye kritikk etter at hun slapp sin nye undertøyskolleksjon tidligere denne uken. Nå svarer hun. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag denne uken lanserte Kim Kardashian West (38) sitt nyeste prosjekt, en kolleksjon med shaping-undertøy som ifølge henne selv «faktisk funker». De siste dagene har imidlertid kolleksjonen vekket kraftige reaksjoner blant fansen.

Navnet på realitystjernens nye merke er «Kimono», og 38-åringen er blitt beskyldt for kulturell appropriasjon - da kimono er navnet på den japanske nasjonaldrakten.

Kolleksjonen er blitt omtalt som «støtende», og flere mener at Kim, på bakgrunn av navnet, ikke har respekt for den japanske kulturen.

«Karate Kid»-skuespilleren Tamlyn Tomita (53) er blant de som har reagert. På Twitter har hun lagt ut to bilder, et av seg selv og en annen kvinne ikledd tradisjonelle kimonoer, og et pressebilde fra Kim Kardashians undertøykolleksjon.

«En er KIMONO. En er Kim som skamløst selger shaping-undertøy. Som dere ikke trenger», skriver hun til de to bildene på Twitter.

Søkte om enerett

Ifølge rapporter fremlagt av TMZ, skal Kim ha søkt om å få enerettigheter til navnet «Kimono Intimates». Flere mener nå at 38-åringen bør endre navnet, og enkelte har også sendt inn forslag til et nytt navn - som «Kimotion», «Kimposition» og «Kimpostor».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer