Kristin Gjelsvik:

Dette sier hun om «tabben»

Kristin Gjelsvik har fått oppmerksomhet for «steinansiktet» på parketten i «Skal vi danse» - og en liten ting til.

SNAKKIS: Det var ingenting å utsette på Kristin Gjelsviks ansiktsuttrykk i helga. Nå forteller hun om det «alle» snakker om. Foto: Espen Solli / TV 2
SNAKKIS: Det var ingenting å utsette på Kristin Gjelsviks ansiktsuttrykk i helga. Nå forteller hun om det «alle» snakker om. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter helgas «Skal vi danse»-premiere fikk idrettsutøver Birgit Skarstein (31) mye oppmerksomhet som første deltaker noensinne i rullestol. Hun imponerte på parketten, og høstet gode tilbakemeldinger fra konkurrenter, seere og ikke minst dommerne.

Oppmerksomhet fikk også influenser Kristin Gjelsvik (34) for sin paso doble, og ikke minst for innlevelsen hun leverte på parketten.

Gjelsvik danset like før Skarstein, og selv om 34-åringen avslører at hun var svært nervøs, var det tilsynelatende ingenting som kunne vippe henne av pinnen - hvert fall ikke svekke innlevelsen.

BEST: Skal vi danse-deltaker Birgit Skarstein og dansepartner Jørgen Raabe fikk toppscore av dommerne. Reporter: Martine Johansen Vis mer

- Dødsblikk

I etterkant har nettopp influenserens uttrykk fått mye oppmerksomhet i sosiale medier, noe hun selv også påpeker på Instagram.

«Det blir litt mindre underbitt, åpen munn, og strengetryne på lørdag, altså, men fy fader som jeg koste meg på parketten i går med min fantastiske dansepartner Catalin Andrei Mihu», skriver hun.

Overfor Se og Hør forteller 34-åringen at flere har sagt at hun så altfor skummel ut. Tilbakemeldingene tar hun imidlertid til seg med humor.

- Jeg har jo på en måte gjort paso doble riktig da, sier hun lattermildt, og fortsetter:

BEINHARD: Kristin Gjelsvik beholdt ansiktsuttrykket gjennom hele dansen, men forteller at vi vil få se en annen side av henne på lørdag. Foto: Espen Solli / TV 2
BEINHARD: Kristin Gjelsvik beholdt ansiktsuttrykket gjennom hele dansen, men forteller at vi vil få se en annen side av henne på lørdag. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg fikk beskjed om at jeg skulle se ut som en matador, at dansepartneren min skulle være oksen og at jeg skulle drepe ham.

Gjelsvik mener selv at hun tok oppgaven blodalvorlig, og at hun med tanke på tilbakemeldingene, har lyktes.

- Det er kult å høre at jeg hadde holdning og uttrykket på plass, innrømmer hun.

GOD KJEMI: Nathan «Nate» Kahungu og dansepartneren Helene Spilling har fått mye oppmerksomhet i forkant av «Skal vi danse»-premieren. Video: Rød Løper Vis mer

Bloggeren legger ikke skjul på at hun var svært nervøs før hun inntok parketten for første gang, men er glad hun kom seg godt gjennom det og at ikke nervøsiteten lot skinne gjennom paso-uttrykket hennes.

På Instagram er det imidlertid ikke bare ansiktsuttrykket Gjelsvik påpeker. Hun har nemlig avslørt overfor sine over 202 000 følgere at en hendelse med et truseinnlegg fort kunne ha funnet veien til tv-kameraene.

Truseinnlegg-tabbe

På bildedelingstjenesten har 34-åringen delt et bilde av seg selv med noe hvitt stikkende ut fra kjolen.

«Dere ser kanskje det hvite som er på vei ut av kjolen min? Og dere lurer kanskje på hva det er for noe? Vel, det skal jeg fortelle dere … Det er et TRUSEINNLEGG!! Som jeg tidligere på dagen i går stappet opp i armhulen, for å få kontroll på svetten», skriver hun blant annet til følgerne sine.

Til Se og Hør forteller hun at som ellevte danser ut i konkurransen, gikk hun lenge og var nervøs, og at hun derfor ville bruke truseinnlegg for å hindre svetteringer.

SVARER PÅ RYKTENE: Dennis Poppe la ut en uskyldig video av samboeren Kristin Gjelsvik som venter på isbilen. Det skapte fullstendig kaos. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

Ettersom de ikke holdt seg på plass valgte hun å droppe disse på selve premieren.

- Det gikk ikke helt bra å lime det på toppen, men det kunne jo ha vært et humoristisk innslag om det faktisk skjedde under sending, innrømmer hun.

- Det er litt komisk, men absolutt ikke et tips jeg vil dele videre, fortsetter hun.

Deriblant Drammens Tidende, som er blitt Gjelsviks lokalavis etter at hun og familien flyttet til Drammen, har omtalt «trikset» med truseinnlegget.

Avslutningsvis påpeker 34-åringen at seerne vil få se en annen side av henne førstkommende lørdag. Da står slowfox for tur.

- Da får dere se en mild og sjarmerende Kristin, sier hun til Se og Hør.

DANS: Det er snart klart fort premiere på høstens «Skal vi danse». Vi møtte Øystein, som trener for harde livet, og kjæresten Linn utenfor dansestudioet i Oslo. Reporter: Martine Johansen. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Kjempet i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer