Lilli Bendriss:

Dette sier hun om sivilstatusen

Ble singel i fjor.

TILBAKEHOLDEN: Lilli Bendriss delte åpent om skjønnhetsregimet, men er tilbakeholden om sivilstatusen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TILBAKEHOLDEN: Lilli Bendriss delte åpent om skjønnhetsregimet, men er tilbakeholden om sivilstatusen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil Lilli Bendriss (76) har ikke lagt skjul på at hun er glad i å pynte seg, og har fått mye oppmerksomhet for sin unike klesstil. Oftest er hun å se i høye hæler og fargerike klær.

I et nylig intervju med VG åpnet Bendriss seg om at hun sjelden går rundt i morgenkåpe og lar være å stelle seg, og avslørte at det bare var under pandemien at hun «ga litt blaffen» i det.

Ingen hemmelighet

- Det har jeg arvet etter mamma. Hun ble 93 år gammel og hun sto opp, tok på seg parykken, kledde på seg og pyntet seg. Hun var alltid velstelt og fin. Og det kjenner jeg meg igjen i. Selv om jeg er alene hjemme, så vil jeg kunne se meg i speilet og like det jeg ser, forklarte 76-åringen.

TABBE: Lilli Bendriss møtte Reality Awards på rød løper og trakk fram en komisk tabbe. Video: Reality Awards/Jenny Emilie Aas Vis mer

I samme artikkel fortalte Bedriss åpent om sitt skjønnhetsregime, som hun holder godt fast på.

– Og ja da, jeg bruker Botox og litt fillers, og jeg har ikke lagt skjul på det. Jeg tar peeling og jeg tar laser, ja, jeg tar i det hele tatt veldig mye. Og regimet må opprettholdes. Du kan ikke gi blaffen, for da forfaller det veldig fort.

I Bendriss' «walk-in-closet» er det klær som er samlet gjennom 40 år. TV-profilen selv anslår at klærne er verdt flere millioner.

Tilbakeholden

TV-profilen viser gjerne frem klessamlingen, men sivilstatus velger hun derimot å holde tilbake på.

Lilli Bendriss intervjues på Gullruten om blant annet antrekket. Vis mer

Etter lang tid med et av-og-på-forhold med 28 år yngre Shad Tabine kunne paret i 2021 fortelle at forholdet hadde tatt slutt.

- Uavklart, svarte Bendriss da VG spurte hvordan sivilstatusen er i dag.

LES OGSÅ: Derfor har han aldri hatt kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer