Linni Meister:

Dette sier hun om sivilstatusen

I et nytt Instagram-innlegg forklarer hun valget hun tok i «Linni søker drømmeprinsen».

NY FLØRT: Vi har observert Linni Meister på fjellet med en mystisk fyr. Når vi spør om hun har fått seg kjæreste, svarer hun en smule kryptisk. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer
Publisert

Mandag kveld kunne spente TV-seere få svar på vinterens store spørsmål: Hvem står igjen som Linni Meisters (36) drømmeprins?

Det viste seg til slutt at fire uker var for liten tid til å forelske seg for Linni, som endte med å sende hjem begge finalistene.

FINALE: Det var endelig duket for finale i «Linni søker drømmeprinsen». Hvem ender opp med å stikke av med hjertet til Linni Meister? Video: Luna Lea/Discovery+. Reporter: Jonas Hammer Vis mer

Det ble en tårevåt episode fra 36-åringens side, hvor hun uttalte flere ganger at hun «måtte følge hjertet sitt».

Nå forsvarer hun valget sitt i et langt Instagram-innlegg, og avslører også noe om sin egen sivilstatus.

Fotografert med mystisk mann

Linni skriver i innlegget at hun tar en dag av gangen, og beskriver sivilstatusen sin som «interessant».

Denne uken kunne Se og Hør avsløre med eksklusive bilder at hun hadde tatt turen til Hemsedal med en mystisk mann.

På Instagram skriver også Linni følgende:

NY PRINS UT: Det er ikke mange igjen om kampen om Linni Meisters hjertet, og nok en gang måtte en prins forlate gjengen i Kragerø. Video: Rød Løper Vis mer

«Vi alle finner vår prins/prinsesse med tiden, en fin og god en - det fortjener vi alle».

Det er ennå ikke kjent hvem denne mannen er, men hvis vi dømmer ut ifra det store smilet til Linni, ser det ut til at hun nå har funnet prinsen sin.

- Vi prøvde så godt vi kunne

Linni skriver videre at hun er svært takknemlig for at hun fikk lov til å bli kjent med guttene i serien, og hun deler også at det ble en litt tøffere reise enn hun selv hadde håpet på.

«LINNIS VERDEN»: Linni Meister får egen TV-serie. Video: Discovery+ Vis mer

«Vi prøvde så godt vi kunne å bli kjent på den lille tiden vi fikk sammen. Kjærligheten er ikke akkurat lett, og spesielt ikke når man skal date på tv, foran masse kameraer. Jeg angrer ikke på at jeg turte å bli med, da jeg lærte og vokste mye som menneske ved å bli med på dette», skriver hun.

Linni forteller videre at det ikke er hennes sak hvem guttene datet før og etter innspillingen, men forklarer at hun synes det er «superkoselig» at noen av dem har begynt å date igjen.

Får støtte i kommentarfeltet

Flere uttrykker sin støtte til Linni i kommentarfeltet. Blant kommentarene finner vi komiker Trine Lise Olsen (46), og Linnis gode venn og «Sofa»-kompanjong Mia Gundersen (60).

KRYPTISK: Linni Meister vari full gang med serien «Linni søker drømmeprinsen». Underveis fant vi muligens et hint på hvem som stakk av med hjertet hennes. Video: Luna Lea/Rød Løper/Discovery+ Vis mer

«Så bra du tør å følge hjertet ditt, det viser mot og klokskap…du gjør ikke noe bare for å tilfredsstille seere, men gjør gjennomtenkte valg, det er stor styrke i det #respekt. Du er kjærligheten selv», skriver Trine Lise.

Jan Thomas (55), som var programleder for «Linni søker drømmeprinsen», viser sin støtte ved å legge igjen en hjerte-emoji.

LES OGSÅ: - Giftet seg i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer