Kanye West og Chaney Jones:

Dette sier hun om sammenligningen

Kanye Wests nyeste flørt blir omtalt som Kim Kardashians look-a-like. Nå tar hun bladet fra munnen.

DATER: Mye tyder på at Kanye West dater denne kvinnen ved navn Chaney Jones. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB
DATER: Mye tyder på at Kanye West dater denne kvinnen ved navn Chaney Jones. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er betent i Kardashian/West-leiren for tiden. Kanye West (44) har flere ganger gått ut mot ekskona Kim Kardashian (41) på sosiale medier, også hennes nye kjæreste Pete Davidson (28) har fått kjørt seg.

West har gitt sterkt uttrykk for at han ikke er fornøyd med ekskona for tiden. Det er derfor ironisk at hans nye flamme er Chaney Jones - som flere mener er en kopi av Kardashian.

Nå bryter Jones tausheten om kommentarene.

Uenig i sammenligningen

Det tok ikke mer enn halvannen uke fra det ble kjent at Kanye West og Julia Fox (32) hadde endt sitt månedslange forhold, før han ble observert med en ny kvinne.

Kvinnen, som har vist seg å være nevnte Jones, ble fotografert sammen med rapperen i Miami i slutten av februar. Duoen var den gang på shopping, men har flere ganger siden vist kjærlighet offentlig. Hvor seriøst forholdet er, vites imidlertid ikke.

GODT HUMØR: Jones og West så ut til å trives i hverandres selskap, da de nylig var å se på en Lakers-kamp sammen. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP/NTB
GODT HUMØR: Jones og West så ut til å trives i hverandres selskap, da de nylig var å se på en Lakers-kamp sammen. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

Uansett ståsted, blir hun allerede koblet opp mot Wests ekskone - noe hun selv skjønner lite av.

Det er overfor TMZ Jones kort kommer inn på temaet. En av nettstedets reportere møter Wests nye flørt utenfor Los Angeles-flyplassen LAX, og spør om Jones selv mener hun ligner på Kim Kardashian.

- Nei, egentlig ikke, svarer hun lattermildt.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Hun får også spørsmål om hun og rapperen noen ganger snakker om Kardashian, hvorpå Jones svarer:

- Nei, vi snakker ikke om henne. Jeg tror dere skal snakke med ham om det, jeg vil ikke uttale meg om det, sier hun videre.

Krise på hjemmebane

Situasjonen rundt Kanye West og Kim Kardashian har fått flere til å sperre opp øynene, deriblant programleder Trevor Noah (38). Han gikk nylig langt i å mene at Wests oppførsel minner om et voldelig forhold, ifølge Us Weekly.

Siden har West både blitt utestengt fra Instagram, og får ikke lenger opptre på Grammy-utdelingen.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Kilder hevdet dessuten nylig overfor The Sun at Kardashian skal ha økt sikkerheten rundt seg og sine nærmeste, da hun frykter for hva eksmannen vil kunne finne på å gjøre.

- Hun er virkelig bekymret. Dette er så utmattende for henne og hun blir helt ødelagt av det. Hun er så redd og nervøs at hun har sørget for at hun hele tiden har beskyttelse, og hun har bedt Pete om å ta sine forholdsregler, hevder kilden overfor den britiske avisen.

LES OGSÅ: - Umulig å planlegge bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer