Sharon Stone:

Dette sier hun om ryktene med rapper (25)

Forrige uke oppstod det romanserykter rundt skuespilleren og en svært mye yngre mann.

ROMANSERYKTER: Amerikanske medier hevdet forrige uke at lykken smiler for Sharon Stone. Nå svarer hun selv. Her avbildet i New York sist måned. Foto: Stephen Lovekin/ Shutterstock/ NTB
ROMANSERYKTER: Amerikanske medier hevdet forrige uke at lykken smiler for Sharon Stone. Nå svarer hun selv. Her avbildet i New York sist måned. Foto: Stephen Lovekin/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Sharon Stone (63) fikk raskt status som sex-symobl etter rollen som heite Catherine Tramell i den erotiske thrilleren «Basic Instinct» i 1992.

I etterkant har hun også gjort seg bemerket i en rekke andre filmer som «Casino» og «Lovelace». Kjærlighetslivet hennes har det derimot vært ganske stille rundt.

Forrige uke skapte hun imidlertid store overskrifter i tabloidpressen. Flere amerikanske medier hevdet da at hun hadde innledet et forhold til den 38 år yngre rapperen RMR (25).

«De kysset»

Page Six skrev blant annet at Stone og RMR, hvis egentlige navn ikke er kjent, har blitt observert på en rekke dater rundt i Los Angeles. For kort tid siden dukket de blant annet opp på kjendisfavorittene Delilah og The Highlight Room hvor de ble sett dansende tett sammen.

Instagram-profilen Made nightlife delte også et bilde av duoen sammen på sistnevnte utested.

- Hun har definitivt en heit sommer. De kysset mens de spratt champagneflasker og hang med Drake og Chris Brown, fortalte en kilde.

RMR er, ifølge Page Six, en gryende artist som beskytter identiteten sin ved å skjule ansiktet. Han kommer fra Atlanta, men bor nå i Los Angeles hvor han skapte seg et navn med låten «Rascal» i fjor. Rapperen er signert hos Warner Records og Cmnty Rcrds, og han har jobbet med Hollywood-stjernene Jamie Foxx og Amber Rose i musikkvideoene sine.

- Han respekterer Sharon og synes hun er dritkul, delte en annen kilde til Page Six, og hevdet at duoen har tilbrakt tid sammen i flere måneder.

Vis mer

27 år yngre eks-kjæreste

Daily Mail og People omtalte også den påståtte romansen, men sistnevnte nettsted beskrev foreløpig relasjonen som et vennskap.

- De er venner og har kommentert mye på hverandres sosiale medier og tilbrakt tid sammen ved en rekke anledninger, fortalte en kilde til People.

Kort tid senere stilte TMZ spørsmål om det var noe mellom Stone og rapperen. Det gjorde de da de møtte på Hollywood-stjernen ute på shopping med sin 21 år gamle sønn Roan.

I en video delt på TMZ er det derimot svært tydelig at Hollywood-stjernen avkrefter romanseryktene. Da hun får spørsmål om det er noe mellom hun og rapperen begynner hun nemlig å le hysterisk.

Sønnen på sin side uttaler i videoen at TMZ ikke kunne ha stilt et morsommere spørsmål til moren.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Falt for 27 år yngre modell

Selv om romanseryktene ikke ser ut til å stemme, er det ikke første gang Stone har innledet et forhold til en yngre mann.

Hun har nemlig tidligere vært sammen med den 27 år yngre argentinske modellen Martin Mica (36).

Stone har også to ekteskap bak seg. Et med tv-produsenten Michael Greenburg, som hun skilte seg fra i 1987, og et med journalisten Phil Bronstein (70) som hun giftet seg med i 1998.

Sammen med Bronstein adopterte hun sønnen Ronan (21). Ekteskapet tok slutt i 2004, og i etterkant adopterte blondinen sønnene Laird (16) og Quinn (15) alene.

SMIL: Flere Hollywood-kjendiser har vært nødt til å smile pent til kameraet på politistasjonen etter diverse ulovlige handlinger opp gjennom årene. Vi ser på våre favoritter. Vis mer

De siste årene har Hollywood-stjernen vært alene, og nylig fortalte hun til Entertainment Tonight at hun håpet å finne kjærligheten igjen.

- Jeg ser etter en som ønsker å ha et kjærlig og lidenskapelig forhold.

LES OGSÅ: Sophie Elise Isachsen avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer