Ida Fladen:

Dette sier hun om «Puppastemning»

Ida Fladen oppklarer hva hun tenker om låten «Puppastemning» - som hun egentlig ikke ville spille inn.

KONTROVERSIELT: Det har vært flere reaksjoner i sosiale medier etter at Spårtsklubben ga ut låten «Puppastemning» denne uka. Video: Spårtsklubben / VGTV. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det som tilsynelatende i utgangspunktet startet som en rolig uke, skulle vise seg å bli kaotisk for gjengen i Spårtsklubben.

Det har mildt sagt kokt i sosiale medier etter at VGTV og Spårtsklubben delte videoen om hvordan sangen «Puppastemning» ble til. Flere så rødt og reagerte sterkt på at programleder Ida Fladen (35) tilsynelatende nærmest ble presset til å spille inn låta med samme navn.

Blant annet gjentar hun flere ganger i videoen at hun ikke ønsket å gjennomføre.

Nå, i et innlegg på Instagrams historiefunksjon, utdyper hun hva som ligger bak valget om å gjennomføre likevel.

«Står inne for budskapet»

Der skriver 35-åringen blant annet at «Puppastemning», som for øvrig har ligget på Spotifys toppliste gjennom helgen, handler om noe langt større enn selve låten.

«Jeg tror de fleste har fått med seg at jeg på ingen måte ønsket å gi ut noen låt, men når det først har skjedd så har jeg et par ting jeg vil si: Helt uavhengig av hva jeg måtte mene om selve låten, står jeg hundre prosent inne for budskapet», skriver hun.

Fladen forklarer at det alltid har vært en fanesak for henne at det ikke skal være forskjell på hvordan jenter og gutter (og andre kjønn) oppfører seg, fordi oppførsel har lite eller ingenting med kjønn å gjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.