Caitlyn Jenner:

Dette sier hun om Kim og Petes forhold

Caitlyn Jenner deler flere «familiehemmeligheter».

SØT MUSIKK: Siden i fjor høst har Pete Davidson og Kim Kardashians gryende romanse skapt overskrifter verden over. Foto: Ruba/Backgrid UK/NTB
SØT MUSIKK: Siden i fjor høst har Pete Davidson og Kim Kardashians gryende romanse skapt overskrifter verden over. Foto: Ruba/Backgrid UK/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag annonserte Kylie Jenner (24) at hun og kjæresten Travis Scott (30) hadde blitt foreldre for andre gang.

Det gjorde hun ved å dele et bilde av en liten barnehånd, med bildeteksten «2/2/22» sammen med et blått hjerte.

Utenom dette har den nybakte moren foreløpig forholdt seg taus om både kjønn og navn på babyen.

Hennes mor, Kris Jenner (66), avslørte derimot kort tid etterpå at Kylie har fått en sønn, og onsdag røpet også Caitlyn Jenner (72) at hun har truffet barnebarnet.

- Jeg har møtt ham. Familien vokser. Kylie fikk sin lille gutt, fortalte hun i et intervju med «Good Morning Britain», ifølge Page Six, og fortsatte:

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

- Jeg må være veldig stille rundt dette. Jeg må være veldig sensitiv og veldig forsiktig når jeg snakker om familien. Men de har det fantastisk. Kylie har det bra. Alle har det fint.

Planlegger middag sammen

Torsdag, kun en dag etter at 72-åringen lovet å være forsiktig med å dele «familiehemmeligheter», så letter hun på sløret igjen.

Denne gangen er det kjærlighetsforholdet mellom Kim Kardashian (41) og Pete Davidson (28) hun åpner opp om.

I et intervju med Capitol Radio forteller Jenner at hun fremdeles ikke har truffet stedatterens nye kjæreste, men at de er «veldig lykkelige» sammen, skriver Us Weekly.

- Jeg snakket med henne her om dagen og da sa jeg til henne: «Jeg har ikke møtt ham enda. Han har ikke vært på noen av tilstelningene jeg har vært på». Og da svarte hun: «Åh Gud. Vi må ha en middag sammen», delte Caitlyn med lytterne og la til:

- Så det kommer til å skje veldig snart.

Den tidligere OL-vinneren, som var gift med Kris Jenner fra 1991 til 2015, påpekte også i intervjuet at Kim forsikret henne om at hun kom til «å elske» Pete, ifølge nettstedet.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Det er ganske nøyaktig ett år siden det ble kjent at Kim Kardashian og Kanye West (44) skulle skilles etter nesten syv år som ektepar. Sammen har de barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2).

I etterkant av bruddet har altså Kim funnet tonen med komikeren. Romanseryktene rundt dem begynte å svirre i oktober i fjor og denne uken bekreftet Davidson at realitystjernen er kjæresten hans.

LES OGSÅ: Ashley Graham avslører endelig tvillingenes navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer