Louise Angelica Riise:

Dette sier hun om flere barn

John Arne Riises kone legger ikke skjul på at morsrollen har gitt mersmak.

SLEIT MED Å FÅ BARN: Louise Angelica Riise og John Arne Riise ønsket lenge å få barn, men det tok en stund før det ble virkelighet. Derfor har det vært viktig for Louise Angelica å være åpen - og dette tenker hun om flere barn. Video: Steffen Pettersen/Marcus Brenden/Ingebjørg Iversen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TØNSBERG (Se og Hør): Lykken sto i taket da eks-fotballspiller John Arne Riise (40) og kona Louise Angelica Riise (30) i 2018 fant ut at de ventet sitt første barn.

Da hadde det profilerte kjendisparet i lang tid slitt med å få barn - men nå hadde ulykken endelig snudd. Sønnen Colin (1) kom til verden i august 2019 - en dag den kjente «fotballfruen» husker på godt og vondt.

- Nå begynner det å bli såpass lenge siden at jeg har fortrengt de verste smertene. Nå føler jeg mer at jeg har glemt hvor vondt det gjorde, så nå sier jeg til meg selv at «det der kunne jeg lett ha gjort igjen», sier Riise når Se og Hør møter henne til en prat i Tønsberg sentrum.

STERKT: For Louise Angelica Riise, har hundene hennes betydd ekstra mye. Derfor er det sårt at de begge nå har gått bort. Video: Steffen Pettersen/Marcus Brenden/Ingebjørg Iversen Vis mer

Hun har for lengst blitt komfortabel med sin nye tilværelse som mor til ett år gamle Colin. Glitter og glam er byttet ut med tidlige morgener og kjøring og henting i barnehage.

- Jeg stortrives i mammarollen, vi koser oss veldig om dagen, og særlig nå som vi er så mye hjemme, forteller 30-åringen.

- Koser seg veldig

En vanlig dag hos familien Riise starter grytidlig om morgenen, ofte allerede klokken 06.00. Da våkner lille Colin, og så følger morgenstund med frokost, TV-titting og lek før ettåringen blir sendt i barnehagen.

På dagtid bruker eks-fotballspilleren mye tid på trening, mens Louise Angelica Riise jobber hjemmefra.

- Han koser seg veldig i barnehagen, men det er litt deilig å være med mamma og gjøre litt annet, sier Riise om sønnen, som for anledningen er med mamma på jobb.

Colin lærte seg nylig å gå ordentlig, og er på et stadium der han utforsker mye og løper rundt, røper den stolte moren.

- Man må passe på, sier Riise, og sjonglerer mellom å holde Se og Hørs mikrofon og lille Colin på fanget.

To tette barn har alltid vært planen. I intervjuer med pressen har Riise-ekteparet fortalt om vanskelighetene med å få barn - uten å legge noe mellom.

- Men hva er to tette? Det er litt deilig nå som Colin er i barnehagen, og man får litt tid for seg selv. Men jeg står fortsatt for at jeg vil ha to tette, men jeg har ikke satt noen tidsfrist, sier 30-åringen til Se og Hør.

FIKK EN SØNN: Louise Angelica Riise fødte i «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Mer tid sammen

Coronapandemien har ført til at familien får mer tid sammen i huset hjemme i Tønsberg. Ektemannens trenerjobb i byen ble satt på vent som følge av strenge smitteverntiltak i idretten.

- Det er jo lenge å være sammen oppå hverandre, som sikkert de fleste har kjent litt på. Men vi har utnyttet tiden veldig godt og brukt tid sammen med Colin. Vi har gått mye turer i nabolaget vårt, i skogen og ikke minst nede ved vannet. Han har vært veldig heldig som har hatt foreldrene sine der hele tiden det første leveåret sitt, sier Riise.

FAMILIELIV: I august i fjor ble ekteparet foreldre til sønnen Colin (1). Louise Angelica legger ikke skjul på at hun stortrives som mamma. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FAMILIELIV: I august i fjor ble ekteparet foreldre til sønnen Colin (1). Louise Angelica legger ikke skjul på at hun stortrives som mamma. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

30-åringen forteller også at de setter av mye tid til lek og kos på rommet til sønnen.

- Han har fått et lite lekekjøkken, og det slo an, så vi sitter faktisk mye på rommet hans og leker og bygger lego, og leser bøker, så det går mye av tiden vår med til om dagen, sier hun.

- Blir det en del krangling mellom deg og John Arne?

- Krangling vil jeg ikke si at det er, men man gå jo litt oppå hverandre og irriterer seg litt over at oppvasken ikke er tatt og at det er mye skittentøy og sånne ting, men utover det har det gått veldig fint.

BEKYMRET: Louise Angelica Riise blir bekymret i «Kjendismødre» når hun får blødninger flere uker etter fødselen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Innmari takknemlig

Veien frem til fødselen av Colin i august 2019 har vært lang. For Louise Angelica var det en selvfølge å dele av sine utfordringer med å bli gravid med pressen og i sosiale medier.

- Hva var det tøffeste?

- Det var nok skuffelsen hver gang man tok en graviditetstest som ble negativ. For jeg tror til slutt at man nesten innbiller seg å være gravid uten å være det. Man går og leter etter tegn. Det er en slags skuffelse og fortvilelse over sin egen kropp, og man begynner å tvile fordi det ikke går, forteller Louise Angelica Riise åpenhjertig.

Drømmen er å kunne utvide familien og gjøre Colin til storebror. Uansett utfall, er ikke 30-åringen redd for ikke å klare å bli gravid igjen.

- Vi har vært offentlige med at det ikke var helt enkelt for oss. Man vet jo aldri hvor lang tid det vil ta, heller. Men hvis det skjer, blir det helt fantastisk, og hvis ikke, er jeg bare veldig takknemlig for at jeg har Colin. Vi tar det bare som en kjempeglede dersom vi får det til en gang til, smiler influenseren.

LES OGSÅ: Snakker ut om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer