Louise Angelica Riise:

Dette sier hun om flere barn

John Arne Riises kone legger ikke skjul på at morsrollen har gitt mersmak.

SLEIT MED Å FÅ BARN: Louise Angelica Riise og John Arne Riise ønsket lenge å få barn, men det tok en stund før det ble virkelighet. Derfor har det vært viktig for Louise Angelica å være åpen - og dette tenker hun om flere barn. Video: Steffen Pettersen/Marcus Brenden/Ingebjørg Iversen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TØNSBERG (Se og Hør): Lykken sto i taket da eks-fotballspiller John Arne Riise (40) og kona Louise Angelica Riise (30) i 2018 fant ut at de ventet sitt første barn.

Da hadde det profilerte kjendisparet i lang tid slitt med å få barn - men nå hadde ulykken endelig snudd. Sønnen Colin (1) kom til verden i august 2019 - en dag den kjente «fotballfruen» husker på godt og vondt.

- Nå begynner det å bli såpass lenge siden at jeg har fortrengt de verste smertene. Nå føler jeg mer at jeg har glemt hvor vondt det gjorde, så nå sier jeg til meg selv at «det der kunne jeg lett ha gjort igjen», sier Riise når Se og Hør møter henne til en prat i Tønsberg sentrum.

Hun har for lengst blitt komfortabel med sin nye tilværelse som mor til ett år gamle Colin. Glitter og glam er byttet ut med tidlige morgener og kjøring og henting i barnehage.

- Jeg stortrives i mammarollen, vi koser oss veldig om dagen, og særlig nå som vi er så mye hjemme, forteller 30-åringen.

- Koser seg veldig

En vanlig dag hos familien Riise starter grytidlig om morgenen, ofte allerede klokken 06.00. Da våkner lille Colin, og så følger morgenstund med frokost, TV-titting og lek før ettåringen blir sendt i barnehagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer