Kylie Jenner:

Dette sier hun om eksen

Kylie Jenner og ekskjæresten gikk hver til sitt i 2017.

EKSER: Tyga og Kylie Jenner datet i flere år før de gjorde det slutt. Foto: Shutterstock/NTB
EKSER: Tyga og Kylie Jenner datet i flere år før de gjorde det slutt. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Selv om det i disse dager er størst interesse rundt hva som faktisk er ståa mellom Kylie Jenner (23) og Travis Scott (29), som har datteren Stormi (3) sammen, kommer nok aldri førstnevntes fans til å glemme et helt annet forhold sminkemogulen har hatt.

I april 2017 ble det nemlig slutt mellom henne og rapperen Tyga (31), etter to turbulente år.

Kylie har i ettertid åpnet seg om bruddet, og i forbindelse med reunion-episoden av «Keeping Up With the Kardashians» denne uken, kommer hun med flere avsløringer om eksen.

Mens hun har bevart et godt vennskap til Travis etter at de gikk hver til sitt, kan ikke det samme sies om Tyga.

DEN GANG DA: Tyga og Kylie under New York Fashion Week i 2016. Foto: Shutterstock/NTB
DEN GANG DA: Tyga og Kylie under New York Fashion Week i 2016. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

- Vi er ikke venner, sier Kylie i episoden ifølge US Magazine, og fortsetter:

- Men vi har det ok. Hvis jeg ser ham eller møter på ham noe sted så ønsker jeg han alltid godt. Jeg har ingen vonde følelser mot ham.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Aldersforskjell

Også fire måneder etter bruddet, i 2017, påpekte Kylie at hun ikke hadde noe vondt å si om eksen.

- Det var absolutt ikke noe galt med meg og T (Kylies kallenavn for Tyga, jour. anm.) Han og jeg vil alltid ha et bånd, sa hun i realityserien «Life of Kylie» den gang.

Hun påpekte for øvrig at det ikke var et dramatisk brudd.

- Det var ingen ville krangler, vi bare bestemte ... Vel, jeg fant ut at jeg er veldig ung. Jeg vil ikke se tilbake om fem år og føle at han tok noe fra meg når han egentlig ikke er en sånn person, sa hun.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

- Ikke noe for meg

Også Tyga var enig i at aldersforskjellen mellom dem var grunnen til bruddet.

- Hun er yngre enn meg, så for henne handlet det om synsvinkel. Måten hun vokste opp på, image og oppfatning er alt for henne. Du har en hel haug med folk som drar deg til hver sin kant, mens du prøver å vokse opp til å bli en kvinne, sa han da han besøkte radioprogrammet «Breakfast Club» for fire år siden.

Han trakk blant annet også frem Kylies synlighet i sosiale medier, der hun stadig filmet hverdagen med Tyga på Snapchat.

- Jeg liker å være mystisk, men jeg visste at det er sånn hun tjener pengene sine. Det er ikke noe for meg, bror. Jeg mener, når det var bra så var det bra. Men når det gikk dårlig, gikk det veldig dårlig, sa han.

Sangeren forklarte imidlertid den gang at stemningen mellom eksene ikke er dårlig etter bruddet.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Jeg elsker henne, men jeg er ikke forelsket lenger, sa han.

Da Kylie og Tyga først ble linket til hverandre i 2014, var realitystjernen kun 16 år, mens han var 24.

I dag har førstnevnte gått videre etter bruddet. Sammen med Travis Scott har hun fått en datter, men det er ikke kjent hva som er ståa mellom 23-åringen og Travis på nåværende tidspunkt.

Det som derimot er sikkert, er at de overrasket fansen nylig da de dukket opp på rød løper sammen.

LES OGSÅ: Venter barn etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer