People's Choice Awards 2020:

Dette sier hun om den brutte forlovelsen

Flere av Hollywoods største stjerner trosset corona for People's Choice Awards.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid ble årets People's Choice Awards arrangert på the Barker Hangar i Santa Monica.

Utdelingen er ikke kjent for å være like glamorøs som blant andre Golden Globe og Oscar-utdelingen, som er to av Hollywoods største prisutdelinger, men ingen prisutdeling med respekt for seg selv kan arrangeres uten at antrekkene får mye omtale - og i år var det flere som markerte seg på den røde løperen.

Nattens store vinner er ifølge E! News Jennifer Lopez (51). Ikke bare stakk hun av med prisen som Icon of the Year - hun får også skryt for antrekket på løperen - som faktisk var farget grå for anledningen.

Den 51 år gamle stjernen gikk for en knallrød, knelang kjole, med matchende leppestift. Tilsynelatende gikk hun også for vannfast sminke denne gangen, ettersom tårene trillet da hun mottok den ikoniske prisen og ble hyllet av kjente og kjære.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Viste frem babymagen

En annen som har fått mye oppmerksomhet i den kulørte delen av pressen, er «A Walk to Remember»-stjernen Mandy Moore (36), som venter sitt første barn med ektemannen Taylor Goldsmith (35).

36-åringen gikk for et langt mer nedtonet antrekk enn Lopez, og valgte en tettsittende, fotsid, svart kjole som tydelig viste hennes voksende babymage.

«Babygutt Goldsmith kommer tidlig 2021», skrev hun i slutten av september på Instagram, da hun avslørte babynyheten og at paret venter en liten gutt.

Bekreftet bruddet

En mindre hyggelig nyhet kunne Demi Lovato (28) dele nylig, da det ble kjent at hun og forloveden hadde gått hver til sitt, bare tre måneder etter at hun fikk ring på fingeren.

Lovato har så langt vært forholdsvis taus om det angivelige bruddet, men natt til mandag tok hun endelig bladet fra munnen på scenen.

- Jeg er så gira for å være her, helt ærlig. Dette året har vært de lengste tre årene i livet mitt. Ikke misforstå meg, det startet fantastisk. Jeg opptrådte på Grammy-utdelingen og sang nasjonalsangen under Super Bowl, sa hun, og fortsatte:

GLITTER OG GLAM: Demi Lovato på rød løper før utdelingen. Kort tid senere bekreftet hun den brutte forlovelsen. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
GLITTER OG GLAM: Demi Lovato på rød løper før utdelingen. Kort tid senere bekreftet hun den brutte forlovelsen. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer

- Men så kom Covid og alt ble stengt. Så jeg gjorde det alle andre gjorde, gikk i lockdown-modus og ble forlovet.

Videre forklarte artisten at hun har sett en rekke tv-serier, brukt mye tid i sosiale medier, og bekreftet det alle har ventet på - nemlig at forlovelsen er brutt.

Det gjorde hun imidlertid i en bisetning, men det holder nok i massevis for fansen som bare har ventet på at ordene skal komme fra Lovato selv.

Til tross for at 28-åringens avsløring har kapret mye spalteplass, fikk hun også flere blikk for antrekkene sine - hun gikk nemlig for flere.

På den røde løperen bar hun en rustrød paljettdress til sine lange, mørke lokker, mens på scenen var hun plutselig platinablond i en dusrosa glitterkjole med dyp utringning.

- Jeg elsker dem

Dette året har ikke akkurat gått på skinner for talkshowdronningen Ellen DeGeneres (62) heller, etter at showet hennes ble anklaget for en «giftig arbeidskultur». En rekke arbeidere i produksjonen - og kjendiser - sto frem med den ene skrekkhistorien etter den andre.

Flere mistenkte at skandalen kunne bli kroken på døra for «The Ellen DeGeneres Show» etter 17 år, men i september ønsket 62-åringen velkommen til en ny sesong, hvor hun la seg flat etter alle anklagene som hadde herjet den siste tiden.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres er tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

Det gjorde hun også i natt, fra scenen under People's Choice Awards, etter å ha vunnet pris for Daytime Talk Show of 2020.

- Fra innerst i hjertet mitt, tusen takk. Jeg tar ikke bare imot denne prisen for meg selv, men på vegne av crewet og mine ansatte som gjør dette mulig. De kommer hver eneste dag, gir hundre prosent av seg selv hver eneste gang, sa hun blant annet, og trakk frem hvor mye de stiller opp for henne.

- Poenget mitt er at jeg elsker dem. Jeg takker dem for hva de gjør hver eneste dag for å gjøre showet til det beste, fortsatte hun, før hun også takket fansen.

Se flere antrekk fra nattens utdeling nedenfor!

LÅRKORT: Bebe Rexha. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
LÅRKORT: Bebe Rexha. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer
PINK PANTHER: Jameela Jamil i en rosa dress. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
PINK PANTHER: Jameela Jamil i en rosa dress. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer
DETALJER: Erin Lim var også blant dem som ikke sparte på noen ting natt til mandag. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
DETALJER: Erin Lim var også blant dem som ikke sparte på noen ting natt til mandag. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer
DETALJER: Tracee Ellis Ross gikk for en mer nedtonet look på utdelingen med gulldetaljer. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
DETALJER: Tracee Ellis Ross gikk for en mer nedtonet look på utdelingen med gulldetaljer. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer
NY STJERNE: Addison Rae har det siste året tatt verden med storm gjennom TikTok. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
NY STJERNE: Addison Rae har det siste året tatt verden med storm gjennom TikTok. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer
GULT ER KULT: Lauren Ash. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
GULT ER KULT: Lauren Ash. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer
FARGERIK: Nina Parker gikk for en heldress som ikke sparte på kruttet. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
FARGERIK: Nina Parker gikk for en heldress som ikke sparte på kruttet. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer
CAROLE BASKIN - ER DET DEG?: Giuliana Rancic gikk for et dyrisk uttrykk på den grå løperen. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
CAROLE BASKIN - ER DET DEG?: Giuliana Rancic gikk for et dyrisk uttrykk på den grå løperen. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer