Andra Day om Brad Pitt:

Dette sier hun om datingryktene

Skuespilleren tar endelig bladet fra munnen.

ETTERLENGTET SVAR: I begynnelsen av juni dukket det opp romanserykter mellom Andra Day og Brad Pitt. Nå svarer førstnevnte på hva som er ståa mellom dem. Foto: Chris Pizzello / AFP / Pa Photos / NTB
ETTERLENGTET SVAR: I begynnelsen av juni dukket det opp romanserykter mellom Andra Day og Brad Pitt. Nå svarer førstnevnte på hva som er ståa mellom dem. Foto: Chris Pizzello / AFP / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av denne måneden dukket det opp rykter om at Hollywood-stjernen Brad Pitt (57) hadde funnet tonen med 21 år yngre Andra Day (36), hvis egentlige navn er Cassandra Monique Batie.

De to skal ha møttes under Oscar-utdelingen tidligere i år, og skal ha blitt observert i en hyggelig samtale med hverandre.

Overfor Mirror hevdet en kilde at den unge skuespilleren skal ha vært på «Once Upon a Time In Hollywood»-stjernens radar en god stund.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- De flørtet bak scenen og utvekslet trolig telefonnummer. Det kan ha vært bare profesjonelt, men venner av Brad har snakket om hvor fint par de to ville bli, fortalte kilden.

Det er imidlertid først nå en av dem kommenterer romanseryktene.

- Noen kjedet seg den dagen

Under helgens BET Awards fikk nemlig Day spørsmål fra en journalist i Entertainment Tonight om hun datet Pitt, noe hun svarte følgende på:

- Å, herregud! Spesielt siden vi aldri har møtt hverandre. Så jeg tenkte: «Å, ok». Søsteren min spurte meg faktisk: «Har du møtt Brad Pitt?» Og jeg svarte: «Jeg antar det. Vi har sikkert møttes».

PÅ RØD LØPER: Her er Andra Day avbildet på den røde løperen under BET Awards i helgen. Foto: Ringo Chiu / Reuters / NTB
PÅ RØD LØPER: Her er Andra Day avbildet på den røde løperen under BET Awards i helgen. Foto: Ringo Chiu / Reuters / NTB Vis mer

- Vi dater ikke. Vi kjenner hverandre ikke engang. Det er hysterisk. Det er så tynt. Noen kjedet seg den dagen, legger hun til.

Til tross for at det ikke er noen romanse i luften benyttet Day likevel anledningen til å si noen lovord om 57-åringen.

- Men han er flott da, veldig talentfull og storartet.

Selv om det ikke var noe romantikk mellom Pitt og Day skal det imidlertid nevnes at det ikke skal mye til før førstnevnte blir koblet til kjendiskvinner.

PRIVAT: Til tross for at Brad Pitt til stadighet blir koblet til flere kjendiskvinner forholder han seg taus om datinglivet sitt. Foto: Matteo Chinellato / Shutterstock Editorial / NTB
PRIVAT: Til tross for at Brad Pitt til stadighet blir koblet til flere kjendiskvinner forholder han seg taus om datinglivet sitt. Foto: Matteo Chinellato / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

Fra november 2019 og flere måneder etter florerte det blant annet rykter om at Pitt hadde funnet kjærligheten med den 25 år yngre skuespilleren Alia Shawkat (32).

- De henger mye sammen. De bor bare ti minutter unna hverandre, så Alia sykler eller spaserer over til Brads hus så fort de har tid til å slappe av. Det er et veldig lett og organisk forhold, fortalte en kilde til US Weekly i fjor.

SLAKT: Natt til mandag var det duket for den 93. Oscar-utdelingen i Los Angeles. Tidligere Oscar-vinner Brad Pitt fikk i oppgave å presentere beste kvinnelige birolle under prisfesten og en detalj gjør at han nå får slakt på Twitter. Video: Se og Hør Vis mer

«Hva foregår der?»

Disse ryktene skulle vise seg å heller ikke stemme. I slutten av juni i fjor tok Shawkat bladet fra munnen og avkreftet romanseryktene.

- Vi dater ikke. Vi er bare venner, konstaterte hun i et intervju med magasinet Vulture, gjengitt av E Online.

Hun forklarte videre at det ikke bare var fansen og mediene som hadde vist interesse for om hun hadde inngått et forhold til Hollywood-stjernen, men også vennene hennes.

VENNER: I motsetning til Andra Day kjenner faktisk Alia Shawkat Hollywood-stjernen, men de er derimot bare venner. Foto: Rob Latour/REX / NTB
VENNER: I motsetning til Andra Day kjenner faktisk Alia Shawkat Hollywood-stjernen, men de er derimot bare venner. Foto: Rob Latour/REX / NTB Vis mer

- Alle vennene mine bare: «Hva foregår der?», og de sendte meg bilder. Jeg følte meg overveldet. Det er som følelsen av å være naken på skolen og tenke: «Åh gud, alle ser på meg», fortsatte hun.

Etter romanseryktene med Shawkat ble Pitt koblet til den tyske modellen Nicole Poturalski (28). Ryktene satte fart etter at de to ble fotografert sammen en rekke ganger, blant annet i Frankrike på vei inn i et privatfly.

OVERRASKELSE: Det ble tårer og klemming da superstjernen Brad Pitt overrasket sin venn og stylist gjennom 30 år, Jean. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Var aldri seriøst

Romansen skulle derimot vise seg å være av det kortvarige slaget, og det skal også nevnes at ingen av partene noen gang uttalte seg om det angivelige forholdet.

- Brad og Nicole har vært over en stund nå, sa en kilde til US Weekly i oktober, og la til at duoen hadde et forhold som aldri var særlig seriøst.

Poturalski er for øvrig gift, ifølge flere utenlandske medier, men Daily Mail beskrev imidlertid ekteskapet som et «åpent» forhold.

Ekteskapet skal uansett ikke ha satt noen stopper for den kortvarige romansen med Pitt, og duoen rakk blant annet å tilbringe tid sammen på det franske slottet Château Miraval. Dette var for øvrig slottet hvor Pitt giftet seg med Angelina Jolie (46) i 2014.

Også i 57-åringens hjemby Los Angeles skal de to ha blitt bedre kjent med hverandre. Men i august skal det altså ha blitt slutt mellom dem.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane som Jennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

LES OGSÅ: - Brads hestehale har ødelagt kvelden min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer