Emilie Enger Mehl:

Dette sier hun om dating

Emilie Enger Mehl har fått mye oppmerksomhet den siste tiden.

TV-AKTUELL: Emilie Enger Mehl har gjort seg bemerket både i reality og som politiker. Foto: Matti Bernitz/TV 2
TV-AKTUELL: Emilie Enger Mehl har gjort seg bemerket både i reality og som politiker. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Emilie Enger Mehl (28) har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, både som deltaker i «Kompani Lauritzen», men kanskje viktigst av alt i jobben som Justis- og beredskapsminister.

Til tross for enorm oppmerksomhet verner hun tilsynelatende godt om privatlivet sitt. I et større intervju med KK åpner hun imidlertid opp om blant annet meldinger i innboksen - og dating.

Dating

Mehl kan dog fortelle at hun ikke bruker så mye tid på det som havner i innboksen hennes på sosiale medier.

- Tiden setter litt begrensninger. Skal jeg være ærlig, så er det ikke det jeg har tenkt mest på det siste halvåret. Det er noen uker hvor det ikke er så mange timer til overs. Det er et litt spesielt liv akkurat nå, forteller hun til magasinet, og fortsetter:

- Min tilnærming til dating, har vært og er at jeg tar det som det kommer. Der tror jeg folk er litt forskjellig. Ut ifra folk jeg kjenner, så er det noen som er veldig søkende, og andre er det ikke. Begge deler fungerer, men jeg bare jobber og lever, og så får vi se.

«KOMPANI LAURITZEN»: Da Emilie Enger Mehl dro av gårde til TV-innspilling var Senterpartiet i valgkampsinnspurt. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

På spørsmål om hvordan hun er i en datingsituasjon, svarer hun at det er annerledes når man skal slippe noen innpå seg privat.

- Jeg møter veldig mange nye mennesker hele tiden i kraft av det jeg holder på med, og det synes jeg er veldig hyggelig. Men når man skal slippe noen innpå privat, så er det litt annerledes, fortsetter hun.

TV og politikk

I tillegg til å være kjent fra realitydeltakelsen om dagen, er hun naturligvis også kjent her til lands som politiker (SP).

Mange husker henne kanskje også fra 2015 da hun stakk av med seieren i den første sesongen av NRK-programmet «Anno». To år senere fikk hun plass på Stortinget, og har senere gått gradene i Senterpartiet.

MISFORSTÅELSE: Da Dennis Siva Lie var korporal inne på «Kompani Lauritzen» skjedde det noe som førte til at produksjonen måtte beklage seg. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: Kommer med privat avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer