Helene Olafsen:

Dette sier hun om bryllupet

Helene Olafsen og Jørgen Nilsen forlovet seg i slutten av 2019, men hva er status på bryllupsplanleggingen?

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofie Losen/Video: Se og HØR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november 2019 delte programleder Helene Olafsen (31) og proffdanser Jørgen Nilsen (31) en gladnyhet på Instagram.

Duoen møttes da de var dansepartnere under «Skal vi danse» i 2017, hvor de gikk seirende ut av konkurransen.

To år senere hadde de gått fra å være dansepartnere, til å bli et par, gravide, og etter hvert også forlovet.

«Resten av livet, minst», skrev Olafsen til en bildeserie av de to - der hun hadde en stor diamantring på fingeren.

Allerede som nyforlovet hadde Helene og Jørgen bestemt seg for å sette bryllupet på vent. Den gang på grunn av det kommende barnet.

Nå er barnet rett over ett år, og det store spørsmålet er: hva er status på bryllupsplanleggingen nå?

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i 2019. Her viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Får ikke være forlover

Se og Hør møter programlederduoen Helene og Stian Blipp (31) torsdag kveld. De to har nylig spilt inn det aller siste programmet av «Senkveld», og er begge tydelig beveget.

På spørsmål til Helene om hvordan det går med bryllupsplanleggingen, skyter Stian spøkefullt inn:

- Jeg tror det de lurer på er om Stian skal være forlover, han lurer, han har ikke fått svar.

- Stian skal fortsatt ikke være forlover, kontrer den kommende bruden raskt.

NY MAKKER: Helene Olafsen var i 2020 nybakt mamma, og i den anledning lette Stian Blipp etter en ny person han kunne lede «Senkveld» sammen med. Vis mer

Helene forklarer videre at hun og Jørgen ikke har kommet noe lengre i bryllupsplanleggingen. Som tidligere nevnt ble bryllupet først utsatt på grunn av barn, og så kom corona samtidig som barnet, og det passet dårlig med hennes ønsker for den store dagen.

- Jeg har i alle fall sagt at jeg skal ikke ha barn - eller jeg skal ha barn haha, men jeg skal ikke være ammende, gravid eller under coronarestriksjoner når jeg gifter meg, utdyper Helene.

- Ja, og så var det et problem at bryllupet ble satt en dag jeg ikke kunne være forlover, så da ble det bare flyttet igjen, fleiper Stian fra siden.

Når bryllupet vil stå og hvordan det vil bli, gjenstår å se, men det høres ut som det vil bli en real fest.

REDD: Helene Olafsen har med seg mentor Thomas Alsgaard, i «Senkveld knuser verdensrekorder», her kommer det frem at Helene er redd for hunder. Video: TV 2 Vis mer

Vemodig kveld

I forkant av siste «Senkveld»-innspilling trodde programlederduoen at de hadde forberedt seg godt. Hvor vemodig det endte opp med å bli var de likevel ikke klar over.

- Vi sa til hverandre at vi skal feire, ikke sippe. Men vi hadde ikke nubbesjanse, så vi har sippet, sa en tydelig preget Helene til Se og Hør etter sendingen.

Stian fortsatte:

- Ja, det var litt cocky av oss å tenke at her skulle vi ikke ha noen sure miner og at vi skulle sprette champisen. Det gikk cirka tre og et halvt minutt før sippingen begynte. Idet den første gjesten kom inn, begynte gjesten å sippe, Helene måtte sippe, mens jeg måtte kvele en liten sipp -sånn at ikke alle sippet. Alle involverte har vært en berøring unna gråten i dag.

RØRT: Det blir tårevått når Aksel Lund Svindal hyller Helene Olafsen under en episode av «Senkveld med Helene og Stian». Vis mer

- Så det ble noen tårer?

- Ja det ble det. Jeg trodde jeg var litt forberedt og bare skulle nyte den siste timen, men så kom vi inn der og så alle man har brukt de tre siste årene sammen med. Da gikk det opp for oss at dette var for siste gang. Det ble litt sterkt. I dag var det plutselig ferdig. Det var sterkere enn jeg var forberedt på, innrømmet Helene med gråtkvalt stemme.

LES OGSÅ: Avslører gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer