<strong>ALDERSFORSKJELL:</strong> Leonardo DiCaprio og Camila Morrone er i et forhold med 23 års aldersforskjell. Foto: NTB Scanpix
ALDERSFORSKJELL: Leonardo DiCaprio og Camila Morrone er i et forhold med 23 års aldersforskjell. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Camila Morrone og Leonardo DiCaprio:

Dette sier hun om aldersforskjellen på 23 år

- Alle bør få date den de ønsker å date.

Publisert

«Alle jenters drøm», Leonardo DiCaprio (45), er kjent for å ikke kaste bort tid med vakre modeller. Romansene ender som regel like raskt som de oppstår.

Likevel kan det se ut til at stjernen har gjort et unntak med modell og skuespiller Camila Morrone (22), som han nå har datet i rundt to år.

Ettersom hun er 22 år og han 45, kommer forholdet med en aldersforskjell som for mange er uaktuell. Paret virker derimot ikke å se på det som et hinder, i hvert fall ikke hvis man skal tro Morrone selv.

Skjønner oppmerksomheten

Nylig snakket 22-åringen med avisen Los Angeles Times om sin voksende skuespillerkarriere, og under intervjuet åpner hun også opp om forholdet til den Oscar-vinnende kjæresten.

- Det er så mange forhold i Hollywood, og i verdenshistorien, hvor folk har hatt store aldersforskjeller. Jeg bare mener at alle bør få date den de ønsker å date, uttaler Morrone til avisen.

Hun skjønner derimot at folk blir fascinerte av forholdet til DiCaprio, og erkjenner at hun nok ville vært nysgjerrig selv.

View this post on Instagram

@latimes @patidubroff @brycescarlett 💄

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Morrone håper derimot at hun med sin gryende karriere innen skuespill etter hvert blir anerkjent for mer enn å bare være Leonardo DiCaprios kjæreste. For tiden er hun aktuell med dramafilmen «Mickey and the Bear».

<strong>PÅ RØD LØPER:</strong> Camila Morrone på «Mickey And The Bear»-premieren i New York i november. Foto: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Camila Morrone på «Mickey And The Bear»-premieren i New York i november. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg tror mer og mer nå at hvis folk ser filmen, så kommer jeg til å få en identitet utenfor det (forholdet, journ.anm.). Noe som egentlig er frustrerende, fordi jeg føler at man alltid burde ha en egen identitet foruten hvem du dater, uttaler hun, og legger til:

- Jeg forstår assosiasjonen, men jeg er selvsikker på at den kommer til å forsvinne og etter hvert være i mindre fokus.

Slo ned på kritikken

Dette er for øvrig ikke første gang Morrone har uttalt seg om aldersforskjellen i forholdet til DiCaprio. Tidligere i år tok hun nemlig til Instagrams historiefunksjon for å lufte frustrasjonen sin overfor kritikerne.

- Jeg leste noen av kommentarene på Instagram, og herregud - folk er så slemme og så sinte på folk de ikke kjenner eller vet noe om, sa Morrone i en Instagram-historie, omtalt av blant andre Huffington Post og People.

<strong>GOD STEMNING:</strong> Leonardo DiCaprio og Camila Morrone avbildet i strandkanten på ferie i Europa i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Leonardo DiCaprio og Camila Morrone avbildet i strandkanten på ferie i Europa i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv har 45-åringen vært knapp i ordene om kjæresten etter at de først ble observert reise hjem fra skiferie i kjendisparadiset Aspen rundt juletider i 2017.

Han har derimot ikke forsøkt å gjemme sin nye flamme, da han kort tid etter at de begynte å date tok henne med på talkshowvert Ellen DeGeneres sin stjernespekkede 60-årsfest. I ettertid har paret også reist på ferie til Europa, hvor de ble sett tett omslynget i vannet.

Flere modeller

Som nevnt er DiCaprio fortrinnsvis kjent for å skifte ut modellkjærestene sine i et tempo som få kan følge med på. I forkant av «Titanic»-stjernens skiferie med Morrone i Aspen, plukket han ifølge Us Weekly opp modellen før de dro på shopping i desember 2017.

Kort tid før, samme desember, ble stjernen ifølge vitner Radar Online snakket med også observert på romantisk middag med supermodellen Elizabeth Turner (25) - men forholdet utviklet seg aldri til noe mer.

Og det var nettopp dét, Hollywood-kjekkasens kortvarige romanser med vakre modeller, som fikk ekskjæresten hans, den danske modellen Nina Agdal (27), til å være skeptisk til skuespilleren før de innledet et forhold sommeren 2016.

Filmstjernen Leonardo DiCaprio og den danske undertøysmodellen fra Victoria Secret Nina Agdal var på strand-date i Malibu i California. Video licensed from Bulls Vis mer

- Leo kurtiserte virkelig Nina i starten. Hun ville være sikker på at hun ikke bare var enda en av modellene hans. De er veldig lykkelige og har det kjempegøy sammen, sa en kilde til ET Online i 2016.

Forholdet tok imidlertid slutt etter et knapt år, men de skal fortsatt være gode venner.

DiCaprio har likevel hatt noen seriøse og lengre forhold opp gjennom årene. Han var i et høyprofilert forhold med supermodellen Gisele Bündchen (39) fra 2000 til 2005, før han var i et av-og-på forhold med den israelske supermodellen Bar Rafaeli (34) fra 2005 til 2011, ifølge Elle.

LES OGSÅ: Stjernen (46) overrasker med bikinibilder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer