Mads Hansen:

Dette sier han om ryktene

- Må jo svare nei, sier programlederen.

ULVEN? Mange mistenker at Mads Hansen står på scenen under «Maskorama»-sendingene. Foto: Morten Eik / Se og Hør
ULVEN? Mange mistenker at Mads Hansen står på scenen under «Maskorama»-sendingene. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Lørdag er det igjen tid for en ny sending av NRK-programmet «Maskorama», og rundt om i hele landet sitter det norske folk klare til å notere ned hintene som blir gitt.

Forrige lørdag var det Dandy som måtte av med masken, og bak den var det Maud Angelica Behn (19) som skjulte seg - noe «Maskorama»-detektiv Jan Thomas (55) klarte å gjette underveis i sendingen.

Det er derimot en karakter som har skapt hodebry den siste tiden, og som får både detektivpanel og publikummere til å gjette blant alt fra fotballspillere til forfattere - og det er Ulven.

Under lupen

Hvem som skjuler seg under ulvekostymet blir også et tema i den nyeste episoden av «Maskorama-podkasten», ledet av Sarah Natasha Melbye (46). Med seg som detektiver har hun Live Nelvik (39) og Ahmed Mamow (30).

Alexandra Joner inviterer nok en gang til halloweenfest. Her svarer hun på ryktene som sier at hun er med i årets sesong av Maskorama. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer

I lørdagens episode var det nemlig noe som kunne minne om et gaming-oppsett i bakgrunnen da Ulven fremførte sang nummer to, «Blue».

Med dette, og flere andre hint i bakhodet er det denne gangen programleder Mads Hansen (38) som havner under lupen til detektivene, og de tar en telefon til Hansen for å prøve å bli klokere.

- Veldig teit spørsmål, for jeg må jo svare nei uansett, svarer han på spørsmål om han er med i årets sesong av «Maskorama».

Svarer ikke på spørsmålet

Videre følger de opp med spørsmål om hva han spiste til middag på lørdag - det har nemlig forfatter og tidligere etterforsker Jørn Lier Horst (52) introdusert som en god etterforskningsmulighet tidligere i podkasten.

Maskorama: Det var ikke mange som klarte å tippe at Maud Angelica Behn befant seg inne i «Dandy»-kostymet. Video: Karoline Henriette Bjånesøy Vis mer

Det husker ikke programlederen først, men etter hvert kommer han på at han spiste «noe meksikansk» mat.

ULVEN: Det er denne maskerte deltakeren som vekker mistanke i podkasten. Foto: Ulrik Kramer / NRK
ULVEN: Det er denne maskerte deltakeren som vekker mistanke i podkasten. Foto: Ulrik Kramer / NRK Vis mer

Om han driver med gaming derimot, som også kan være et mulig hint til Ulven, svarer Hansen gjerne på:

- I all beskjedenhet så har jeg vært nummer to i verden i FIFA. Det var riktignok tilbake i 2004, men dog.

Mot slutten stiller Nelvik spørsmål om han er ulven, hvilket han ikke svarer på. Programlederen takker imidlertid da Nelvik, Mamow og Melbye ønsker han lykke til på lørdag.

- «Hva spiste du?» «Meksikansk», hvem er det som sier det? sier Nelvik etter telefonsamtalen og låser med det Mads Hansen som Ulven.

KLIKK: På TV gikk rådsalen som normalt i fredagens episode, men programleder Mads Hansen kan fortelle om kaos i kulissene før en ny deltaker skulle sendes hjem. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Ville nok sagt nei

Da Se og Hør konfronterer Hansen med spekulasjonene som har dukket opp både i podkasten og på sladreappen Jodel svarer han følgende med en ironisk undertone:

- Jodel er jo en kilde hvor alt som skrives er sant, så hvis det står på jodel at noen mistenker meg så må det være sant at jeg er ulven.

Videre kan han avsløre at han er blitt spurt om han er med i «Maskorama», og forteller at han allerede før programmet startet ble mistenkt for å være Hytta, og at han også er blitt nevnt som mulig ansikt bak Rabagasten.

- Det er høyere utgifter og høye strømpriser, det er mer kostbart å lage program, så kanskje de har slått to fluer i en smekk. Kanskje jeg er i flere masker, svarer Hansen kryptisk på det.

«LA MIKROFONEN VANDRE»: Vi har lekt en lek som førte til nokså pinlige stunder på den røde løperen. Reporter: Thea Hope. Video: Klaus Fjellro. Klipp: Celina Morken Vis mer

Hansen er imidlertid i tvil på om han ville takket ja til å være med i programmet i det hele tatt.

- Det er nok gøy å være med, men jeg ville nok takket nei, altså, sier han og veier litt fordeler og ulemper før han fortsetter:

- Men som artist så har jeg egentlig alt å tape. Vi som har vunnet Spellemann og kan synge, hvis vi hadde vært med så hadde fallhøyden vært stor. Da hadde nok folk fort blitt skuffa, sier han ironisk og refererer til hans «one hit wonder», sangen «Sommerkroppen», som han ga ut i 2018.

- Hvem tror du er bak Ulven?

- Jeg hadde syntes det hadde vært gøy hvis det var en får. Så det blir en får i ulveklær, sier Hansen.

MASKORAMA: Ingrid Gjessing Linhave forteller at hun sendte lapper med en av de andre deltakerne. Video/reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg tror det er Øystein Pølsa (Pettersen, journ.anm.), men jeg håper det er en får.

- En ære

Med bare fire deltakere igjen er det i tradisjon tro flere spekulasjoner om hvem som skjuler seg bak de siste maskene i Maskorama.

Et annet navn som stadig dukker oppi diskusjonen om hvem som skjuler seg bak karakteren Huldra er Linni Meister (36).

- Jeg blir bombardert med meldinger, til og med fra mine beste venner som tror det er meg, har hun nylig uttalt til Se og Hør.

Meister forteller videre at det er en ære å bli mistenkt.

- Men jeg er ikke med, selv om det er veldig hyggelig med litt spekulasjoner.

LES OGSÅ: Svarer på «Maskorama»-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer