Petter Northug:

Dette sier han om kjærligheten

Idrettshelten kommer med privat avsløring.

ÅPNER OPP: Petter Northug snakker sjelden om privatlivet sitt. Nå gjør han et unntak. Foto: Anders Martinsen / Se og Hør
ÅPNER OPP: Petter Northug snakker sjelden om privatlivet sitt. Nå gjør han et unntak. Foto: Anders Martinsen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har vært turbulente for det tidligere skifantomet Petter Northug (36). I 2018 sa han farvel til den imponerende karrieren han har hatt, som har resultert i enorme mengder gullmedaljer fra hele verden.

Han sto også i en mediestorm for noen år siden. I ettertid har han uttalt at han angret på sine gjerninger, men at han nå er en ny og bedre mann.

ULYKKE: Petter Skinstad deler ellevill historie om da han trodde han drepte Petter Northug. Video: Rødt Kort / Skisporet. Vis mer

Nå røper han planene for fremtiden. Les hele intervjuet på Se og Hør Pluss her.

Kryptisk

Petter Northug sier selv nå at han har funnet tilbake til seg selv, og at han nå bruker tiden og energien sin på mer oppbyggelige ting enn fest og dyr moro.

- Nå har jeg det helt fantastisk. Jeg deler dagene mine mellom Oslo og gården hjemme i Mosvika. Om jeg en dag ender opp som drivende odelsgutt på gården gjenstår å se, men plassen er i hjertet mitt uansett, slår Petter varmt fast overfor Se og Hør.

Når det kommer til spørsmålet om kjæreste, er han derimot heller vag. Sist Petter Northug var i et offentlig forhold var på 2010-tallet. I 2011 ble det imidlertid kjent at han og kjæresten, daværende toppblogger Rachel Nordtømme, hadde gått fra hverandre.

Om kjærlighetslivet nå er han kryptisk på ekte Northug-vis.

- Det spørsmålet får jeg hele tiden, og jeg kan bare si at jeg trives veldig godt om dagen!

Om det betyr at han trives godt som singel, eller om han faktisk har funnet noen, vil tiden vise. Les resten av intervjuet på Se og Hør Pluss.

Har det bedre

Den tidligere skikongen har altså lagt om livet til det bedre. Oppholdet på institusjonen ga ham mange erfaringer, og en vilje til å leve et annet liv. Karrieren kommer imidlertid først.

- Petter har stadig vekk vært å se her på kontoret. Han har en stor interesse for at produktene våre som bærer hans navn skal ha den beste kvaliteten og designen. Tilbakemeldingene vi får fra våre kunder tyder på at han har rett. Vi er i flytsonen og har en veldig positiv utvikling i år, har Jon Inge Gullikstad tidligere uttalt til Se og Hør.

Han er daglig leder og hovedaksjonær i Brand Assist som forvalter Northug-merkevaren. Gullikstad og Northug eier rundt 50 prosent hver av suksess-selskapet.

ÅPNER OPP: Petter Northug forteller litt om hvordan han har hatt det de siste tre månedene i en video på sin egen Facebook-kanal. Video: Petter Northug / Rødt Kort. Vis mer

I et intervju på sin egen YouTube-kanal «Petter Northug jr.» delte forretningsmannen Petter på slutten av sommeren litt mer om privatlivet.

- Jeg har ikke vært vant til å snakke om følelser eller hvorfor ting har blitt som de har blitt. Nå sitter jeg igjen med noe jeg skulle ønske jeg satt igjen med for lenge siden. Så for meg har det vært en skole. Jeg har levd et liv med tunnelsyn. Og alt handler om meg selv. Og det å prestere og bli best mulig. Og hvorfor jeg har tatt valg etter karrieren som ikke har vært bra. Det har vært mange flinke folk som har hjulpet meg, sa han takknemlig.

LES OGSÅ: Deler stor nyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer