Jeffree Star:

Dette sier han om Kanye-ryktene

Jeffree Star har blitt dratt inn i det som kan bli årets brudd - hvis det skjer. Dette sier han selv.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at USA har fått svært mye oppmerksomhet i løpet av årets første uke. Trump-tilhengere har stormet kongressbygningen i USA, og presidenten selv har stått for svært mange oppsiktsvekkende overskrifter.

Det samme har imidlertid stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) gjort. Den siste tiden har det nemlig blitt heftig spekulert på om ekteskapet, som er blant Hollywoods mest omtalte, går mot slutten etter sju år.

OVER OG UT?: Det florerer med rykter om at Kanye og Kim skal gå hver til sitt. Foto: Tammie Arroyo / Pa Photos / NTB
OVER OG UT?: Det florerer med rykter om at Kanye og Kim skal gå hver til sitt. Foto: Tammie Arroyo / Pa Photos / NTB Vis mer

Paret skal ha tilbrakt mer og mer tid fra hverandre de siste månedene, og flere hevder at det ikke er noen vei utenom skilsmisse for dem.

Så langt har verken Kardashian eller West uttalt seg om det angivelige bruddet, men torsdag kveld så influenser Jeffree Star seg nødt til nettopp det.

SKILSMISSE: Det siste halve året har vært tøft for Kim Kardashian og Kanye West, nå ser det ut til at det kan gå mot skilsmisse. Og det siste bildet til Kim på Instagram satte fart på ryktene. Vis mer

- Jeg ligger ikke med noen

Han har blitt dratt inn i det som kan bli tiårets kjendisbrudd, etter at flere har hevdet at rapperen og Star har en affære, til tross for at West fremdeles er gift med 40-åringen.

- Jeg våknet og telefonen min var sprengt og jeg tenkte «herregud, hva i all verden er det som skjer i dag?». Jeg hadde helt ærlig ingen aning. Jeg holder meg for meg selv. Jeg bor i denne vakre staten. Jeg elsker livet, sier han blant annet i en video på YouTube.

Sminkeprofilen skal også ha fått flere telefoner fra en rekke journalister som ønsket kommentar på den angivelige affæren med West.

Den siste tiden har Kanye oppholdt seg i Wyoming, der også Jeffree Star holder til.

- Jeg er singel. Jeg ligger ikke med noen. Jeg liker høye menn. Kanye og jeg har aldri hengt sammen, og hele denne greia er veldig morsom, sier Star videre.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Han skjønner heller ikke hvor ryktene skal ha kommet fra. Ifølge E! News skal de ha startet på appen TikTok, hvor en bruker hevdet at duoen hadde noe på gang. Den samme brukere hevder nå ifølge BBC at hun blir saksøkt av Kardashian. Dette er foreløpig ikke bekreftet.

Ryktene fikk også fart på seg da Star skrev tidligere denne uka at han gledet seg til «Sunday Service», gudstjenesten til West.

Turbulent år

Det siste året har det altså kommet flere tegn og spekulasjoner på at ekteskapet til det profilerte paret ikke bare har vært en dans på roser.

40-åringen og West gikk tilsynelatende gjennom et utfordrende år i fjor, hvor oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med en omstridt valgkampanje - begge deler fra Kanye - kapret mye spalteplass.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

Ryktene om det turbulente forholdet satte virkelig fart da West brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten Sør-Carolina i juli i fjor. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveid abort da hun var gravid med dattera North.

Hva som faktisk er ståa er det imidlertid bare Kardashian og West som vet, men nå har vi i hvert fall fått vite at sistenevnte altså ikke har gått videre med Jeffree Star.

LES OGSÅ: Enig etter lang strid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer