Ashton Kutcher:

Dette sier han om ekskonas barn

Skuespilleren har fortsatt god kontakt med sine tidligere stedøtre.

HOLDER KONTAKTEN: Ashton Kutcher røper i en podkast at han fortsatt har god kontakt med ekskona Demi Moores barn. Moore snakker han derimot ikke noe særlig med. Foto: NTB Scanpix
HOLDER KONTAKTEN: Ashton Kutcher røper i en podkast at han fortsatt har god kontakt med ekskona Demi Moores barn. Moore snakker han derimot ikke noe særlig med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før «That 70's Show»-stjernen Ashton Kutcher (41) fant kjærligheten med Mila Kunis (36), var han gift med Demi Moore (57) - og stefar til hennes tre barn, Rumer (31), Scout (28) og Tallulah (26).

Kutcher og Moore giftet seg i 2005, før de bestemte seg for å gå hver til sitt i 2011. Året etter var skilsmissen et faktum, og tiden som mann og kone var med det historie.

Men til tross for at duoen ikke lenger er gift, dukker det stadig opp saker om forholdet deres i mediene - da særlig etter at Demi Moores selvbiografi, «Inside Out», kom ut.

Der delte hun flere intime detaljer fra forholdet, mens Kutcher forholdt seg taus. Nå snakker han.

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

- Jeg elsker dem

Det er i Marc Marons (56) podkast, «WTF», at skuespilleren forteller at han ikke lenger tilbringer noe særlig tid sammen med sin tidligere kone.

Moores tre døtre, som hun har med Bruce Willis (64), har han imidlertid mer kontakt med i dag, forteller han.

STEFAR: Ashton Kutcher fungerte som stefar for Demi Moores tre døtre. Her er de avbildet i 2003 sammen med barnas far, Bruce Willis. Foto: NTB Scanpix
STEFAR: Ashton Kutcher fungerte som stefar for Demi Moores tre døtre. Her er de avbildet i 2003 sammen med barnas far, Bruce Willis. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg gjør en virkelig bevisst innsats for å holde kontakten med jentene. Jeg elsker dem. Og jeg vil aldri slutte å elske dem, ikke sant? sier han i podkasten, gjengitt av kjendisnettstedet E! News.

Videre forteller Kutcher at han aldri ville tvunget Moores døtre til å holde kontakten med ham dersom de ikke ønsket det selv, og at han er takknemlig for at de er i livet hans.

- De vil det alle sammen. Og det er helt topp, sier skuespilleren.

Vis mer

Mistet datteren

Demi Moore og Ashton Kutcher fikk aldri barn sammen, men som nevnt fungerte Kutcher som stefar for Moores barn i tiden de var sammen.

I Moores selvbiografi kom det imidlertid frem at eksparet faktisk ønsket seg barn sammen - og at Moore var gravid før de giftet seg.

I et intervju med The New York Times i forbindelse med bokutgivelsen i fjor, fortalte Moore om den tøffe perioden i livet deres.

Til avisen sa filmstjernen at hun var hele seks måneder på vei da de mistet en liten jente. Da hadde de vordende foreldrene allerede bestemt seg for datterens navn.

Den lille jenta skulle hete Chaplin Ray, og Moore fortalte at hun i lang tid klandret seg selv for at hun mistet barnet - da hun hadde begynt å drikke igjen etter et rusproblem.

VENTET BARN: I selvbiografien sin avslørte Demi Moore at hun og Ashton Kutcher ventet barn før de giftet seg. Her er de avbildet i 2005, etter at de mistet barnet. Foto: NTB Scanpix
VENTET BARN: I selvbiografien sin avslørte Demi Moore at hun og Ashton Kutcher ventet barn før de giftet seg. Her er de avbildet i 2005, etter at de mistet barnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Likevel besluttet 57-åringen å gifte seg med Kutcher, samt starte med fertilitetsbehandling i håp om å bli gravid på nytt. Dette skjedde aldri.

I dag er Kutcher gift med «That 70's Show»-kollegaen Mila Kunis, og paret har barna Wyatt Isabelle (5) og Dimitri Portwood (3) sammen.

LES OGSÅ: Avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer