Justin Theroux:

Dette sier han om ekskona

Justin Theroux og Jennifer Aniston har beholdt vennskapet og kontakten etter bruddet.

EKSER: Justin Theroux og Jennifer Aniston skilte lag to år etter bryllupet, men har bevart et nært bånd i ettertid. Foto: Stewart Cook/REX/NTB
EKSER: Justin Theroux og Jennifer Aniston skilte lag to år etter bryllupet, men har bevart et nært bånd i ettertid. Foto: Stewart Cook/REX/NTB Vis mer
Publisert

«Friends»-stjernen Jennifer Anistons (52) kjærlighetsliv er tilsynelatende et tema sladrepressen, og ikke minst fansen, aldri blir lei av.

I over to tiår har det blitt skrevet side opp og side ned om mystiske menn, bryllup og brudd, og selv om hun har to skilsmisser bak seg har hun selv uttalt at hun fremdeles har troen på evig kjærlighet.

Som kjent var hun gift med ingen ringere enn Brad Pitt (57) fra 2000 til 2005, før hun igjen giftet seg ti år senere, denne gangen med skuespiller Justin Theroux (49).

Duoen var gift i to år før de gikk hver til sitt, men har bevart vennskapet i etterkant, noe som ikke er en selvfølge etter en skilsmisse.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen den gang.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser frem til å fortsette vennskapet vårt. Fremfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de videre, og opplyste samtidig at det ikke lå noe dramatikk bak valget om å skilles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer