Justin Theroux:

Dette sier han om ekskona

Justin Theroux og Jennifer Aniston har beholdt vennskapet og kontakten etter bruddet.

EKSER: Justin Theroux og Jennifer Aniston skilte lag to år etter bryllupet, men har bevart et nært bånd i ettertid. Foto: Stewart Cook/REX/NTB
EKSER: Justin Theroux og Jennifer Aniston skilte lag to år etter bryllupet, men har bevart et nært bånd i ettertid. Foto: Stewart Cook/REX/NTB Vis mer
Publisert

«Friends»-stjernen Jennifer Anistons (52) kjærlighetsliv er tilsynelatende et tema sladrepressen, og ikke minst fansen, aldri blir lei av.

I over to tiår har det blitt skrevet side opp og side ned om mystiske menn, bryllup og brudd, og selv om hun har to skilsmisser bak seg har hun selv uttalt at hun fremdeles har troen på evig kjærlighet.

Som kjent var hun gift med ingen ringere enn Brad Pitt (57) fra 2000 til 2005, før hun igjen giftet seg ti år senere, denne gangen med skuespiller Justin Theroux (49).

Duoen var gift i to år før de gikk hver til sitt, men har bevart vennskapet i etterkant, noe som ikke er en selvfølge etter en skilsmisse.

DEN GANG DA: Jennifer og Justin i 2017, samme år som det ble slutt. Foto: Splash News/NTB
DEN GANG DA: Jennifer og Justin i 2017, samme år som det ble slutt. Foto: Splash News/NTB Vis mer

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen den gang.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser frem til å fortsette vennskapet vårt. Fremfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de videre, og opplyste samtidig at det ikke lå noe dramatikk bak valget om å skilles.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Kontakt med eksen

Ved flere anledninger har de i etterkant omtalt hverandre i svært varme ordelag i både intervjuer og sosiale medier, og nok en gang åpner Justin seg nå opp om ekskona, som han spilte mot i filmen «Wanderlust» for ti år siden.

Justin kan blant annet avsløre at han snakker med 52-åringen både titt og ofte, og at han gjerne vil jobbe med henne igjen.

- Altså, hvis de vil sende meg noen sider, sier han til Entertainment Tonight når han blir spurt om å medvirke i Anistons serie «The Morning Show».

- Vi sjekker inn (med hverandre journ.anm) og vi har begge fantastiske opplevelser med å jobbe med Apple TV+. Det er den perfekte balansen av støtte og samtidig det ikke å kontrollere det kreative, fortsetter han.

Da Aniston fylte 52 år i februar beviste eksmannen nok en gang at de har en god tone. Da skrev han nemlig følgende: «Gratulerer med dagen @jenniferaniston», under et bilde av skuespilleren etterfulgt av «[Love] you B!».

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

- Suksessfulle ekteskap

Dette er ikke første gangen Theroux sender en spesiell hyllest til ekskona på bursdagen. Det har han nemlig gjort hvert år etter at det ble slutt.

Eksparet har også feiret Thanksgiving sammen etter at det ble slutt, og de sørget sammen da hunden deres Dolly gikk bort.

Tidligere har 52-åringen uttalt at hun ikke bærer noe nag overfor noen av eksene sine, og ser tilbake på de havarerte ekteskapene som suksessrike.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, har hun fortalt til Elle.

Videre fortalte Aniston at partene ble enige om å sette seg selv og sin lykke foran et vanskelig ekteskap.

LES OGSÅ: Viser seg få timer etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer