Öde Nerdrum:

Dette sier han om drømmedama

26-åringen åpner seg ytterligere om kjærlighetslivet.

GLAD: Öde Spildo Nerdrum innrømmer at han er veldig glad i kvinner, etter at han mottok pris under Gullruten 2021. Video: Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vinterens utgave av «Farmen kjendis» tok kunstneren Öde Nerdrum (26) seg helt til finaleuka, og ble en stor seerfavoritt. Med sin svært sjarmerende personlighet vant han det norske folks hjerter.

Det har også gjort at han nå har vunnet Gullruten for Årets deltaker.

Fra den røde løperen forteller den ferske vinneren at prisen skal feires med champagne, hvis det fremdeles er tillatt, med noen venner.

- Jeg er ikke så flink til å beskrive følelser, men jeg tror det er positivt, sier han til Se og Hør om seieren.

Hemmelighetsfull

I månedene etter «Farmen»-eventyret har interessen for 26-åringen vært stor, og han har blant annet blitt rent ned av romantiske henvendelser - rettere sagt frierbrev.

Til tross for at han lenge har hevdet hardnakket at han er singel, var det et litt mer utydelig svar han ga da han nylig gjestet Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden». På spørsmål om hva status i kjærlighetslivet hans er, svarte han nemlig:

AVSLØRER: Öde Nerdrum og Anniken Jørgensen gjester «Senkveld», og der sier Öde at faren hans har veldig lyst til å treffe Anniken. Vis mer

- Det vil jeg holde hemmelig.

Nå, fra den røde løperen i anledning Gullruten, er det heller ikke lett å få 26-åringen i tale. Han innrømmer imidlertid at han er veldig glad i alle mennesker, og spesielt kvinner.

- Hvordan ser drømmekvinnen ut?

- Hvordan hun ser ut? Hun har i hvert fall ikke på seg munnbind, sier han lattermildt, og fortsetter:

- Nei, vet du hva, hun ser ikke ut som noe som helst. Jeg tror på å finne en livsledsager, en partner, og da er det ikke utseendet som er mest viktig.

VANT: Nerdrum vant Gullruten for Årets deltaker lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2
VANT: Nerdrum vant Gullruten for Årets deltaker lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Savner ofte en kjæreste

Senest i januar forklarte han overfor Se og Hør at han én dag ønsker å etablere seg, men at han ikke var på utkikk etter noen spesielle akkurat da.

- Ja, jeg vil jo det, men det er ikke noe hast heller. Handler man med hastverk gjøres alt feil. Så jeg har ingen problemer med det, svarte han da.

En knapp måned senere innrømmet 26-åringen at han faktisk kjenner på et savn etter en kjæreste.

- Ja, ja. Jeg savner ofte en kjæreste. Men det skjer som oftest på kvelden - i melankolske øyeblikk. Det skjer ikke på daglig basis, sa han med et smil.

«ONE NIGHT STANDS»: Öde Nerdrum forteller hva han synes om «One night stands» Vis mer

- Savner du kjæreste nå?

- I dette øyeblikk, når vi snakker sammen nå, må jeg nok si nei. Én ting er i hvert fall sikkert, og det er at jeg ikke skal bli sammen med noen av dem som sender meg frierbrev. All respekt til alle disse, men jeg opplever det som et litt dødfødt prosjekt, sa han i februar.

LES OGSÅ: Skal være Putins hemmelige datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer