Prins Harry:

Dette sier han om den smertefulle oppveksten

I et nytt intervju snakker prinsen om hjelpeløsheten han har kjent på gjennom livet.

OPPVEKST: I et nytt intervju forteller prins Harry om hvordan det var å se moren sin bli jaget av paparazzier. Her er han avbildet med sin avdøde mor, prinsesse Diana, i 1987. Foto: Georges De Keerle / Getty Images / NTB
OPPVEKST: I et nytt intervju forteller prins Harry om hvordan det var å se moren sin bli jaget av paparazzier. Her er han avbildet med sin avdøde mor, prinsesse Diana, i 1987. Foto: Georges De Keerle / Getty Images / NTB Vis mer
Publisert

Det er nok få kongelige som har vært i søkelyset like mye som prins Harry (36) den siste tiden. Med sin første datter på vei, et alt-avslørende intervju med Oprah Winfrey (67) og begravelsen av sin bestefar prins Philip, kan man trygt si at det har vært et hendelsesrikt halvår for prinsen.

Til tross for den store mediedekningen, lever medlemmene av den britiske kongefamilien et nokså privat liv, men i en ny podkastepisode åpner prins Harry seg om hvordan det er å vokse opp med «alles» øyne på seg.

I en episode av podkasten «Armchair expert» forteller 34-åringen om hvordan den kongelige oppveksten har fått han til å føle seg hjelpeløs, samt tenke over hvordan han ønsker å oppdra sine egne barn.

- Arver risiko

På et spørsmål om hertugparets nåværende bosted i Los Angeles kan prinsen bekrefte at kjendisstatusen føles som en blanding av filmen «The Truman Show» og en dyrehage.

Programlederen i podkasten, Dax Shepard (46), sammenligner Harrys posisjon med å «få en rolle i en film som man ikke spurte om».

- Ved å bli født inn i familien arver du risikoen uten noe valg, og den britiske pressen føler at de har et eierskap over deg, forteller Harry åpenhjertig i episoden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer