Ronny Brede Aase:

Dette sier han om bryllupsplanene

Bryllupet ble satt på vent, men nå kan nedtellingen begynne.

GIFTEKLARE: Endelig skal Tuva Fellman og Ronny Brede Aase få gjennomføre bryllupet sitt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
GIFTEKLARE: Endelig skal Tuva Fellman og Ronny Brede Aase få gjennomføre bryllupet sitt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Flere kjendispar har fått den store drømmen om å gifte seg satt på vent, som følge av coronapandemien. Ronny Brede Aase (35) og Tuva Fellman (34) er blant de som har opplevd dette.

For Ronny og Tuva har det imidlertid ikke bare vært coronasituasjonen som har satt kjepper i bryllupshjulene, paret har også gått gjennom en tøff tid etter at Tuva fikk påvist forstadier til brystkreft i mai i fjor.

34-åringen har vært ærlig om sykdomsdiagnosen, og har blant annet delt flere tanker om hvordan det har vært i sosiale medier.

STOLTE FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Heldigvis ser det nå ut til at det forelskede paret endelig skal få gjennomføre bryllupet. Planleggingen er nemlig i gang for fullt.

TV-kokk står for maten

I et nytt intervju med VG forteller Ronny at de i august i år endelig skal gi hverandre sine «ja».

- Nå går det bra med planleggingen. Vi har ordnet det vi må, og vi kan si til hverandre at om det ble bryllup i morgen, hadde det i alle fall blitt fest. Det hadde blitt servert mat og folk hadde hatt et sted å sitte, sier han til avisen.

35-åringen røper også at paret har planlagt både mat og musikk. TV-kokk Christer Rødseth (31) skal kokkelere, mens en kompis av Ronny skal spille indie-musikk.

KLAR: Christer Rødseth er klar til å servere gjestene god mat. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KLAR: Christer Rødseth er klar til å servere gjestene god mat. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Det blir skikkelig kult. Jeg er fornøyd med det vi har ordnet til nå, uttaler Ronny til VG.

- Dritfett

Overfor Se og Hør bekrefter TV- og radioprofilen at han er fornøyd med valget.

- Vi synes Christer er en fin og dyktig kokk, og er særs takknemlige for at han ville ta jobben med å stå for maten når vi gifter oss.

OVERVEKTIG: I NRK-serien til Ronny Brede Aase snakker han om at han var stor allerede som barn. Video: NRK TV Vis mer

Og TV-kokken selv er beæret over å ha blitt spurt.

- Jeg synes det er dritfett. Jeg digger både Ronny og Tuva og er supertakknemlig for at de vil ha meg til å gjøre dagen deres, forhåpentligvis, litt ekstra spesiell, uttaler Christer til Se og Hør og legger til:

- Å lage mat i bryllupet til Ronny og Tuva kommer til å bli helt rått. Jeg er helt overbevist om at det blir en fantastisk kveld fylt med kjærlighet, bra folk og ikke minst - digg mat.

LES OGSÅ: Faster: - Litt slitsomt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer