Brudd for Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Dette sier han etter sjokk-bruddet

Stjernen skal ha brutt tausheten om separasjonen med Miley Cyrus.

BRYTER TAUSHETEN: Liam Hemsworth har kommet med sin første uttalelse etter at bruddet med kona Miley Cyrus ble kjent. Foto: Michael Buckner/ Variety/ REX / NTB scanpix
BRYTER TAUSHETEN: Liam Hemsworth har kommet med sin første uttalelse etter at bruddet med kona Miley Cyrus ble kjent. Foto: Michael Buckner/ Variety/ REX / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen kom nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) har valgt å gå hver til sitt, knappe åtte måneder etter at de giftet seg. Det bekreftet en av Mileys representanter overfor People.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sa representanten til People, og la til at de begge vil satse på «seg selv og karrieren» fremover.

Bruddnyheten kom overraskende på mange, ettersom av-og-på-paret ble gjenforent for drøye tre år siden og deretter valgte å forlove seg - for andre gang. De ble et slags levende bevis på ordtaket «gammel kjærlighet ruster ikke», og mange var i ekstase over at duoen endelig var blitt herr og fru.

Søker trøst hos familien

I januar, ikke lenge etter bryllupet, delte «Wrecking Ball»-sangeren dessuten et svært rørende Instagram-innlegg i anledning Liams bursdag.

Hyllesten fikk oppmerksomhet i medier verden over, og Huffington Post gikk så langt som å skrive at Mileys hyllest var bedre enn en roman av Nicolas Sparks - forfatteren av boka «The Notebook», som ble til en nærmest ikonisk, romantisk dramafilm med samme navn for 15 år siden.

LIAM OG MILEY: Popstjernen så ut til å være stolt av ektemannen på «Avengers: Endgame»-premieren i Los Angeles i april. Så brast lykken. Foto: NTB Scanpix
LIAM OG MILEY: Popstjernen så ut til å være stolt av ektemannen på «Avengers: Endgame»-premieren i Los Angeles i april. Så brast lykken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er stolt av personen du har blitt og jeg ser frem til alt det gode vi skal få til sammen i fremtiden. Du og meg, baby. (...) Takk for at du ga meg de lykkeligste dagene i livet mitt. Din kjære M, skrev popstjernen blant annet.

Nå - syv måneder senere - er det visst slutt på de lykkelige dagene for Liam og Miley, og etter alt å dømme har «Hunger Games»-kjekkasen valgt å søke trøst hos familien hjemme i Australia.

- Forstår ikke

Daily Mail skriver at 29-åringen har søkt tilflukt i strandhuset til storebror Chris Hemsworth (36) i Byron Bay, men at Liam tidligere i dag ble med broren inn til byen for å kjøpe frozen yoghurt.

Det var på denne utflukten filmstjernen skal ha brutt tausheten om bruddet, og ifølge tabloidavisen innrømmet Liam at han har hatt det tøft etter separasjonen fra Miley.

- Du forstår ikke hvordan det er, skal Liam Hemsworth ha sagt til australske Daily Mail da han ble spurt om sjokkbruddet.

I morgentimene tirsdag gikk imidlertid stjernen ut på Instagram og avkreftet at han har uttalt seg til noen journalister eller medier om bruddet.

GOD STØTTE: Chris og Liam Hemsworth avbildet sammen på filmpremiere i 2012. Foto: Jonathan Hordle/ REX / NTB scanpix
GOD STØTTE: Chris og Liam Hemsworth avbildet sammen på filmpremiere i 2012. Foto: Jonathan Hordle/ REX / NTB scanpix Vis mer

Tabloidavisen har for øvrig publisert en rekke bilder fra utflukten, der den nysingle stjernen ser ganske nedtrykt ut. Etter bildene å dømme hadde storebror Chris med seg minst to av barna sine, men ikke engang nevøen og niesens tilstedeværelse ser ut til å muntre opp Liam.

- Vil respektere min prosess

Der Liam Hemsworth velger å være temmelig ordknapp i sin første uttalelse etter bruddet, har Miley Cyrus på sin side valgt å publisere en lengre - dog noe kryptisk - tekst på Instagram.

Teksten er fulgt av to bilder av popstjernen der hun poserer foran et vakkert fjellområde - meget mulig fjellene hun nevner i innlegget:

- Dolomittene (et stort fjellområde i Alpene, journ.anm.) ble ikke skapt over natten, det tok millioner av år for at denne skjønnheten skulle bli skapt. Min far sa alltid til meg: «Naturen skynder seg aldri, men den er alltid i tide». Hjertet mitt fyller seg med fred og håp når jeg vet at det er sant. Jeg ble lært opp til å respektere planeten og dens prosess, og nå jeg skal gjøre det samme for meg selv, skriver Miley blant annet i Instagram-innlegget.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

LES OGSÅ: Raser mot stjernens byggeprosjekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer