Brudd for Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Dette sier han etter sjokk-bruddet

Stjernen skal ha brutt tausheten om separasjonen med Miley Cyrus.

BRYTER TAUSHETEN: Liam Hemsworth har kommet med sin første uttalelse etter at bruddet med kona Miley Cyrus ble kjent. Foto: Michael Buckner/ Variety/ REX / NTB scanpix
BRYTER TAUSHETEN: Liam Hemsworth har kommet med sin første uttalelse etter at bruddet med kona Miley Cyrus ble kjent. Foto: Michael Buckner/ Variety/ REX / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen kom nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) har valgt å gå hver til sitt, knappe åtte måneder etter at de giftet seg. Det bekreftet en av Mileys representanter overfor People.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sa representanten til People, og la til at de begge vil satse på «seg selv og karrieren» fremover.

Bruddnyheten kom overraskende på mange, ettersom av-og-på-paret ble gjenforent for drøye tre år siden og deretter valgte å forlove seg - for andre gang. De ble et slags levende bevis på ordtaket «gammel kjærlighet ruster ikke», og mange var i ekstase over at duoen endelig var blitt herr og fru.

Søker trøst hos familien

I januar, ikke lenge etter bryllupet, delte «Wrecking Ball»-sangeren dessuten et svært rørende Instagram-innlegg i anledning Liams bursdag.

Hyllesten fikk oppmerksomhet i medier verden over, og Huffington Post gikk så langt som å skrive at Mileys hyllest var bedre enn en roman av Nicolas Sparks - forfatteren av boka «The Notebook», som ble til en nærmest ikonisk, romantisk dramafilm med samme navn for 15 år siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer