John Arne Riise:

Dette sier han etter bruddet

Den tidligere fotballstjerna er glad for at det ikke var noe drama involvert, men er ikke helt vant til å være singel.

BRUDD: Det var i april at det ble kjent at det er slutt mellom Louise Angelica og John Arne Riise. Dette bildet ble tatt i 2019. Foto: Espen Solli / Se og Hør
BRUDD: Det var i april at det ble kjent at det er slutt mellom Louise Angelica og John Arne Riise. Dette bildet ble tatt i 2019. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

I april ble det kjent at Louise Angelica Riise (31) og den tidligere fotballstjerna John Arne Riise (40) går fra hverandre etter sju års ekteskap.

Det bekreftet de selv overfor Se og Hør.

STERKT: For Louise Angelica Riise, har hundene hennes betydd ekstra mye. Derfor er det sårt at de begge nå har gått bort. Video: Steffen Pettersen/Marcus Brenden/Ingebjørg Iversen Vis mer

Snakker ut

Louise Angelica fortalte også nyheten på Instagram, hvor hun kunne fortelle at de to går fra hverandre som venner.

«Vi sitter igjen med gode minner og ikke minst, vår fantastiske sønn som vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor vi har vokst fra hverandre», forklarte hun følgerne sine da.

Drøye to måneder er gått. Og torsdag dukket Riise opp på premieren av «Fast & Furious 9» på Odeon kino i Nydalen i Oslo. Der snakket han åpent ut om de siste månedene som en singel mann.

- Det har vært mye «hva skjer framover». Nå har Louise kjøpt seg leilighet, som hun planlegger å pusse opp - mens Colin (sønnen, journ. anm.) begynner i ny barnehage. Så det har gått overraskende bra. Vi er veldig gode venner, og som folk ser på sosiale medier er vi på turer sammen. Vi har det bra, og har funnet en fin måte å løse det på, sier han til Se og Hør.

- Skal kose meg

Det var i slutten av mai at Louise Angelica avslørte at hun hadde kjøpt seg leilighet. Og Riise, som trener laget Flint på det fjerde nivået i norsk fotball, forteller at han selv blir værende i huset i Tønsberg.

- Ja, jeg har jo jobb der. Louise flytter til et sted en times tid unna. Så vi er nært hverandre uansett.

PREMIEREKLAR: John Arne Riise var til stede på torsdagens premiere av «Fast & Furious 9» i Oslo. Foto: Sofie Losen / Dagbladet
PREMIEREKLAR: John Arne Riise var til stede på torsdagens premiere av «Fast & Furious 9» i Oslo. Foto: Sofie Losen / Dagbladet Vis mer

- Hvordan er det å være singel igjen?

- Det er veldig nytt for meg. Men jeg fokuserer på laget mitt, og ikke minst Colin - at han skal ha det bra. Jeg har ikke merket så mye til singellivet sånn sett, bortsett fra at det kanskje er mer trøkk fra «andre parter», men det har jeg ikke tenkt så mye på. Jeg går inn i sommeren med godt humør, skal kose meg og vite at Colin også har det bra.

- Enige i bruddet

40-åringen bedyrer at han fortsatt ikke har lasta ned sjekkeappen Tinder.

- Nei, folk har spurt om det. Men det har jeg ikke. Det er ikke i tankene mine. Det som skjer, det skjer, men det viktigste for meg nå er venner og familie, jobb, Colin - og også Louise.

Han fortsetter:

- Vi var begge enige i bruddet, så det har ikke vært noe drama. Vi kommer til å finne på mange ting sammen framover også. Hun var en del av livet mitt i ni år, og hun kommer til å være det fortsatt. For vi har en sønn sammen. Så lenge vi har et bra forhold som nå, så er det supert.

KRANGEL: John Arne Riise og Espen Thoresen kom ikke godt overens under innspillingen av «Farmen Kjendis». Video: TV2 . Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Da Se og Hør møter den tildigere Liverpool-spilleren la han ikke skjul på at han gledet seg til noe han ikke har gjort på drøye halvannet år - nemlig kino og premieren av «Fast & Furious 9».

- Jeg gleder meg veldig. Denne filmen er jo meg: Fine biler, fine damer og action. Det er perfekt for meg. Det er den perfekte kinoopplevelsen når man har vært uten så lenge, sier han til Se og Hør.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer