Scott Disick og Sofia Richie:

Dette sier han etter bruddet

Scott Disick åpner seg til Kourtney Kardashian om bruddet med ekskjæresten Sofia Richie.

TURBULENT FORHOLD: Man skulle holde tunga rett i munnen for å holde styr på hva som var status mellom Sofia Richie og Scott Disick. Nå åpner han seg om bruddet overfor en annen eks - Kourtney Kardashian. Foto: Joker/ Splash News/ NTB
TURBULENT FORHOLD: Man skulle holde tunga rett i munnen for å holde styr på hva som var status mellom Sofia Richie og Scott Disick. Nå åpner han seg om bruddet overfor en annen eks - Kourtney Kardashian. Foto: Joker/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen selvfølge at brudd ender godt, i hvert fall ikke i vennskap eller noe utover det. Men fra tid til annen skjer det, noe det også har gjort for realitystjernene Kourtney Kardashian (41) og Scott Disick (37).

Duoen gikk gjennom en rekke opp- og nedturer sammen, og det turbulente forholdet ble godt dokumentert i realityserien «Keeping Up With the Kardashians».

Her fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og Scotts ville festvaner, en livsstil som til slutt sendte ham på rehab før Kourtney valgte å dumpe ham sommeren 2015. De hadde da vært kjærester i ni år, og har barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6) sammen.

I ettertid har både Kourtney og Scott gått videre på datingfronten opptil flere ganger, men fansen tviholder likevel på håpet om at de en dag skal finne tilbake til hverandre.

GODT FORHOLD: Kourtney og Scott drar gjerne på ferie sammen, også etter bruddet. Her sammen på den indonesiske øya Bali i 2018. Foto: Splash News / NTB
GODT FORHOLD: Kourtney og Scott drar gjerne på ferie sammen, også etter bruddet. Her sammen på den indonesiske øya Bali i 2018. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Det hjelper derfor ikke mye at duoen, som altså har tre barn sammen, stadig vekk fyrer opp og omtaler hverandre i svært kjærlige ordelag, noe Scott gjør nok en gang nå.

- Har mye bagasje

I et klipp fra den kommende «Keeping Up With the Kardashians»-sesongen spør 41-åringen eksen om hvordan han har det etter bruddet han nylig gikk gjennom med Sofia Richie.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

- Jeg vet ikke. Jeg tror personer kommer inn i livene våre og tenker at det er lettere enn de har sett for seg. Å være sammen med deg eller meg, men det er veldig sant at vi kommer med mye bagasje, forklarer han ifølge E! News.

EN FREMTID SAMMEN?: Fansen tviholder på håpet om at Scott Disick og Kourtney Kardashian skal finne tilbake til hverandre. Foto: Splash News / NTB
EN FREMTID SAMMEN?: Fansen tviholder på håpet om at Scott Disick og Kourtney Kardashian skal finne tilbake til hverandre. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Han mener det heller ikke kan være lett for nye partnere ettersom han og Kourtney ser hverandre mye, jobber sammen og er venner.

- Når du først begynner å date noen så tenker man at man kan gjøre alle disse endringene og at «jeg kan gjøre hva som helst for jeg er så lykkelig eller så forelsket eller så gira». Men så begynner det å synke inn, og da er ting ganske annerledes, fortsetter han.

Fremtiden sammen

37-åringen mener han alltid gjør det tydelig og klart hva som er prioriteringene hans, nemlig barna og livet med dem.

- (...) Jeg forteller til og med at å ta vare på deg er en av prioriteringene mine, sier han til Kourtney, og legger ikke skjul på at nye partnere vil føle at de ikke får nok oppmerksomhet hvis kjæresten bruker mer tid med eksen enn sin nye utkårede.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

I takt med at samtalen mellom Scott og Kourtney ruller videre kommer førstnevnte også inn på fremtiden med ekskjæresten.

- Jeg vet rett og slett ikke, altså skal vi bare bli gamle og reise verden rundt med barna og bo et hus unna hverandre, eller bli sammen på et tidspunkt?, spør han.

Nye forhold

Den 41 år gamle realitystjernen svarer ikke direkte på eksens spørsmål, men legger ikke skjul på at også hun mener de samarbeider godt om barna.

- Vel, jeg synes det er flott at vi kan gjøre sånt med barna og de elsker det. Jeg tror vi må være respektfulle overfor vårt forhold og ofre for det, hvis det betyr mye for deg, sier hun.

Som nevnt har de to eksene gått videre på hver sin side, og mens Scott skal ha funnet lykken med kjendisdatter Amelia Hamlin (19), har Kourtney på sin side bekreftet forholdet med trommeslager Travis Barker (45).

LES OGSÅ: «Kjevetrening» vekker reaksjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer