Marte Flobergseter:

Dette sier «Farmen»-Marte om Northug-ryktene

Bekrefter date med skistjernen.

SVARER PÅ RYKTENE: Marte Flobergseter har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, også fra skistjernen Petter Northug. Foto: TV 2
SVARER PÅ RYKTENE: Marte Flobergseter har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, også fra skistjernen Petter Northug. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Forrige uke var det over og ut for Marte Flobergseter (22), etter at hun møtte Agna Hollekve (47) til tvekamp og ble slått ut av «Farmen». TV-deltakelsen har gitt den sjarmerende 22-åringen masse oppmerksomhet de siste månedene, og det er ser ikke ut til å gi seg med det første.

I et nytt intervju med «God Kveld Norge» forteller nemlig Marte at hun får mange meldinger i innboksen sin, hvor blant annet flere ønsker å invitere henne ut.

Men også på Instagram, hvor hun har over 7500 følgere, er det mange som har fått øynene opp for realitydeltakeren.

En av dem er skikongen Petter Northug (33) som har likt flere av Martes bilder den siste tiden.

Rødmer

Overfor programmet rødmer hun godt når hun blir spurt om Petter.

– Nei, ikke … Ingen kommentar, svarer hun lattermildt når hun blir spurt om hun har vært på date med 33-åringen.

Når journalisten spør henne om det betyr et ja, legger ikke Marte skjul på at hun rødmer og at dette trolig vil føre med seg nye overskrifter.

Utover dette ønsket hun imidlertid ikke å uttale seg om den tidligere langrennsstjerna. Overfor Gudbrandsdølen Dagningen kan hun derimot fortelle at hun faktisk har vært på date med den tidligere skistjernen.

- Ja, jeg har vært på date med Petter Northug, sier hun til avisen.

Knekt

Som nevnt var det forrige søndag Martes tid på realitygården tok slutt. Tapet i tvekampen tok hun svært tungt.

- Det var som et skikkelig hardt slag i magen. Det var forferdelig trist å ryke. Samtidig hadde jeg det ikke så veldig bra på slutten, spesielt ikke etter praten med Agna, sa hun til Se og Hør, og fortalte at både psyken og kroppen hadde fått kjørt seg den siste tiden, og at hun var veldig sliten.

- Jeg var ganske knekt, så på en måte var det et riktig tidspunkt å ryke på. Det var veldig vondt og trist akkurat da, det var drømmen min som ble knust, fortsatte hun.

ALVORLIG: «Farmen»-deltakeren Agna Hollekve forteller om en dramatisk hendelse på gården, som gjorde at hun måtte fraktes til sykehus. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Derfor holdt hun kjæresten hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer