Isak Dreyer og Victoria Eikremsvik Tolaas:

Dette sier de om romanseryktene

Isak Dreyer og Victoria Eikremsvik Tolaas har vært åpne om at de fant tonen under innspilling, men hvordan går det nå?

HEMMELIGHETSFULLE: I «Norges tøffeste» flørtet Isak Dreyer og Victoria Tolaas vilt, men har de holdt kontakten etter innspillingen? Vi spurte. Video: Rød Løper/NRK Vis mer
Publisert

Gjennom hele sesongen av «Norges Tøffeste» kunne ivrige tv-seere følge den flørtende tonen mellom lofotfiskeren Isak Dreyer (26) og svømmeren Victoria Eikremsvik Tolaas (21).

Duoen har tidligere fortalt Se og Hør at de har både en god tone og kjemi, og nå, noen uker etter at Dreyer stakk av med seieren i NRK-serien, letter de endelig på sløret igjen om hva som faktisk er stoda.

- Ta han på ordet

På spørsmål fra Se og Hør om hva som er greia mellom dem, svarer de begge innledningsvis at de er venner. Men når Tolaas spør Dreyer om det er alt, blir han lattermild.

- Å, gud hjelpes. Nei, det hadde vært gøy å se hverandre igjen en gang, svarer han, og forteller samtidig at de har «sett til hverandre» etter innspillingen.

- På hvilken måte, hva betyr det, Victoria?

- Du får bare ta han på ordet, det er ikke så mye mer å si. Det er ganske lenge siden innspillingen nå, så det hadde vært lenge uten å ikke møtes i så fall, svarer hun lurt.

Gåse-date

Begge kan fortelle at de er klare for å møtes igjen, og man skal ikke se bort fra at Dreyer inviterer henne på date.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer