Isak Dreyer og Victoria Eikremsvik Tolaas:

Dette sier de om romanseryktene

Isak Dreyer og Victoria Eikremsvik Tolaas har vært åpne om at de fant tonen under innspilling, men hvordan går det nå?

HEMMELIGHETSFULLE: I «Norges tøffeste» flørtet Isak Dreyer og Victoria Tolaas vilt, men har de holdt kontakten etter innspillingen? Vi spurte. Video: Rød Løper/NRK Vis mer
Publisert

Gjennom hele sesongen av «Norges Tøffeste» kunne ivrige tv-seere følge den flørtende tonen mellom lofotfiskeren Isak Dreyer (26) og svømmeren Victoria Eikremsvik Tolaas (21).

Duoen har tidligere fortalt Se og Hør at de har både en god tone og kjemi, og nå, noen uker etter at Dreyer stakk av med seieren i NRK-serien, letter de endelig på sløret igjen om hva som faktisk er stoda.

GOD TONE: Isak og Victoria har begge fortalt tidligere at de fikk en god tone under innspilling. Foto: NRK
GOD TONE: Isak og Victoria har begge fortalt tidligere at de fikk en god tone under innspilling. Foto: NRK Vis mer

- Ta han på ordet

På spørsmål fra Se og Hør om hva som er greia mellom dem, svarer de begge innledningsvis at de er venner. Men når Tolaas spør Dreyer om det er alt, blir han lattermild.

- Å, gud hjelpes. Nei, det hadde vært gøy å se hverandre igjen en gang, svarer han, og forteller samtidig at de har «sett til hverandre» etter innspillingen.

- På hvilken måte, hva betyr det, Victoria?

- Du får bare ta han på ordet, det er ikke så mye mer å si. Det er ganske lenge siden innspillingen nå, så det hadde vært lenge uten å ikke møtes i så fall, svarer hun lurt.

MER ENN VENNER?: Både Isak og Victoria er forholdsvis ordknapp om relasjonen i dag, men vil gjerne treffe hverandre igjen. Foto: NRK
MER ENN VENNER?: Både Isak og Victoria er forholdsvis ordknapp om relasjonen i dag, men vil gjerne treffe hverandre igjen. Foto: NRK Vis mer

Gåse-date

Begge kan fortelle at de er klare for å møtes igjen, og man skal ikke se bort fra at Dreyer inviterer henne på date.

- Det hadde vært hyggelig, hadde det ikke det? Få til en skikkelig middag hvor jeg vel måtte ha fyrt opp en skikkelig gåsemiddag da, tenker jeg, sier han.

De som har fulgt serien på NRK husker trolig da Dreyer forsøkte å ta med seg en gås under innspilling. Til Se og Hør fortalte han i etterkant at han var så sulten, men at han fikk tilsnakk av produksjonen.

POPULÆR: Fanbasen til Isak Dreyer har vokst seg stor etter at han vant «Norges tøffeste». Nå utelukker ikke fisken mer TV. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

Om det da blir gås til middag når han og Tolaas møtes på date, gjenstår derfor å se.

- Jeg liker det meste. Han er sikkert flink til å lage mat, så det har jeg troa på, sier hun, og legger til at hun helt klart ville ha takket ja til en middag med han.

Fansen heier

I kommentarfelt under diverse innlegg i sosiale medier, kan man tydelig se at fansen håper at duoen en dag tar vennskapet videre.

Dreyer synes det er koselig at de følger med og har troen.

- Det setter jeg pris på. Det gjør det lettere for min del å holde motet oppe. At det skal lykkes, forklarer han, før Tolaas spør om han ikke har troa selv.

RAKKER: Fiskeren Isak Dreyer har markert seg under den tredje sesongen av «Norges tøffeste». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

- Jo, jo, men jeg sier at det er lettere, svarer han.

Avslutningsvis forteller Tolaas at det fremdeles er en god tone mellom dem, men at det gjenstår å se hva som skjer videre.

LES OGSÅ: Fant kjærligheten etter innspillingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer