Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

Dette sier de om hverandre

- Vi har det fint, sier Isak Dreyer om relasjonen til Sophie Elise Isachsen.

GOD TONE: Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen fikk en god tone på gården. Foto: Alex Iversen/ TV 2
GOD TONE: Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen fikk en god tone på gården. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at den største snakkisen under årets «Farmen kjendis» har vært romansen mellom influenser Sophie Elise Isachsen (27) og «Norges tøffeste»-vinner Isak Dreyer (27).

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Duoen, som tidligere i år ble tatt på fersken av Se og Hør arm i arm i Oslos gater, har selv vært forsiktige med å uttale seg om sin relasjon, men har flere ganger uttalt at man får se det på skjermen.

Og slik kan det også se ut. I kveldens episode av «Farmen kjendis» letter de endelig på sløret om den gryende bonderomansen.

- Det elsker jeg

I episoden får seerne se Isachsen og Dreyer ligge under dyna i senga, mens Heine Totland (51) ligger i ei seng ved siden av.

Deltakerne snakker om hvor heldige de er som er der de er akkurat nå, og Isachsen sier blant annet at hun «har det skikkelig bra».

- Jeg kjeder meg ikke i det hele tatt. Jeg ligger i senga med deg (Dreyer journ.anm.) og det elsker jeg, du (Totland journ.anm.) er her og det synes jeg er koselig. Jeg ville ikke vært noen andre steder nå enn akkurat her, konstaterer Isachsen.

- «Pappa Farmen» her sitter og passer på at ingenting usømmelig skjer - og mislykkes, legger Torland fleipete til, og kaller romansen en dårlig bevart hemmelighet på gården.

FLØRT: Niklas Baarli har forrige uke bodd i storbondehuset sammen med Isak og Sophie Elise. Men det ble ensomt på rommet hvor hjelperne skulle sove. Sophie bytta nemlig rom til storbondens. Video: TV 2 Vis mer

- Heier på kjærligheten

Overfor Se og Hør utdyper artisten nærmere hva han mente med at han hadde mislyktes med å hindre at noe usømmelig skulle skje.

- Jeg har ikke vært vitne til noe usømmelig, men det er vel erfaringen som sier meg at jeg kanskje mislyktes, ler han.

Totland forteller at han hadde gleden av å bo på rom med duoen ei hel uke, noe som var en «veldig koselig uke», ifølge han selv.

- Det er to vakre mennesker som blir fascinert av hverandre. Det er jo bare fint. Jeg heier på kjærligheten uansett hvilken form den kommer i.

- De er til den dag i dag veldig gode venner, røper Totland avslutningsvis.

«FARMEN KJENDIS»: Det ble tøft for Tomine Harket å sjekke inn på gården. Det ver derimot lite forståelse å hente fra Niklas Baarli. Video: TV 2 Vis mer

I «Farmen kjendis» åpner også Dreyer seg endelig om forholdet til Isachsen. Fiskeren fra Bodø har vist seg å være en mann av få ord, og svarer noe kryptisk når han blir spurt om influenseren.

- Jeg liker Sophie godt, hun er en trivelig jente og vi kommer godt overens. Først skulle man trodd at vi er veldig forskjellige, men vi er egentlig ganske like på mange vis. Vi har det fint, sier han mens han smiler litt.

LES OGSÅ: - Det har vært tøft i parforholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer