«Skal vi danse»

Dette sier de om favorittstempelet

Havnet øverst på dommernes poengliste forrige uke.

PÅ TOPP: Forrige lørdag hvanet Victor Sotberg og Rikke Lund øverst på dommernes poengliste i «Skal vi danse». Det håper de at de klarer denne helgen også. Foto: Henriette Eilertsen
PÅ TOPP: Forrige lørdag hvanet Victor Sotberg og Rikke Lund øverst på dommernes poengliste i «Skal vi danse». Det håper de at de klarer denne helgen også. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Skal vi danse» er for alvor i gang, og forrige lørdag måtte første deltaker reise hjem fra konkurransen. I kveld er det heller ingen nåde, men først skal parene vise frem nye innøvde koreografier på parketten.

En av dem som er spente før lørdagens sending er youtuberen Victor Sotberg (28). Sammen med dansepartneren Rikke Lund (23) havnet han øverst på dommernes poengliste forrige uke, og når Se og Hør møtte dem under premieren av «Downton Abbey» på Colosseum kino i Oslo denne uken, innrømmet de at det er stas å få flest poeng.

Og lørdag kveld håper de å klare det igjen.

SUKSESS: Victor Sotberg og Rikke Lund etter forrige ukes sending. Foto: Espen Solli / TV 2
SUKSESS: Victor Sotberg og Rikke Lund etter forrige ukes sending. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Gir alt

- Det gikk veldig bra på lørdag, og det var veldig morsomt, sier Sotberg, som kan avsløre at lørdagens dans blir noe helt annet enn forrige.

- Men jeg tror det kan bli veldig kult, fortsetter han.

På spørsmål om man blir favoritter når man havner øverst hos dommerne, svarer han følgende:

- Jeg vet ikke om vi er favoritter, men det er i hvert fall sykt hyggelig å få så mange gode tilbakemeldinger. Det blir man veldig glad av.

- Føler dere på noe ekstra press før neste sending?

- Vi kjenner kanskje litt på det, det at vi har lyst til å fortsette å gjøre det bra, fortsette å løfte oss enda mer. Så vi kjenner litt på presset, det gjør vi jo, innrømmer han.

Overfor Se og Hør avslører de sitt hemmelige våpen for å havne på toppen denne uken også, som blant annet inkluderer å «ha det ekstremt artig».

Victor Sotberg er nok for de fleste kjent som «Weird Norwegian», og har siden 2018 vært programleder for «FlippKlipp» på NRK Super.

HOTLAND: Alexander Hetland er en av deltakerne i «Skal vi danse». Selv om det er tidlig i sesongen, har han allerede gjort seg bemerket med både mye hud og lidenskap på parketten. Reporter: Thea Hope. Video: Ingebjørg Iversen/Rød Løper Vis mer

Førstemann ut

Mens han og Rikke Lund som nevnt havnet øverst på poenglista forrige uke, var det over og ut for den tidligere politikeren Per Sandberg (59).

Overfor Se og Hør forklarte Sandberg at resultatet «var som forventet». Selv tok han exiten med tilsynelatende knusende ro, og var glad for at kjæresten Bahare Letnes, som også var i bunnsjiktet, gikk videre.

- Dette var jeg forberedt på. Det ville blitt helt feil for konseptet «Skal vi danse» dersom jeg skulle danket ut Bahareh eller noen av de andre danserne her.

Sandberg følte seg likevel privilegert over å ha fått muligheten til å delta i TV 2s dansekonsept, og fortalte at han kommer til å savne miljøet. Selv om danseskoene legges på hylla, har han nok av prosjekter å fylle tiden med utover høsten, fortalte han.

- Det er masse å gjøre nå framover, jeg har søkt på 10-20 jobber, så jeg har mer enn nok å gjøre. Så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å løfte Bahareh videre, sa han.

LES OGSÅ: - Vet ikke hva som feiler meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer