Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Dette sier de om den påståtte krangelen

- Det er her alt startet og så ballet det bare på seg.

ÅPNER OPP: Det har lenge svirret rykter om at det er en isfront mellom Victoria Beckham og svigerdatteren Nicola Peltz. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/Laurent VU/SIPA/Shutterstock/NTB
ÅPNER OPP: Det har lenge svirret rykter om at det er en isfront mellom Victoria Beckham og svigerdatteren Nicola Peltz. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/Laurent VU/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april giftet David (47) og Victoria Beckham (48) bort sin eldste sønn Brooklyn Beckham (23) i et storslått bryllup i Palm Beach, Florida.

Stjerneparets førstefødte ga da sitt ja til Nicola Peltz (27) som han har vært sammen med siden begynnelsen av 2020.

Mange var spente på å se Peltz gå ned kirkegulvet, i en brudekjole som de fleste forventet at skulle være lagd av designer-svigermoren, Victoria Beckham. Derfor ble nok mange overrasket da det viste seg at bruden bar en Valentino-kjole den store dagen.

I etterkant av bryllupet begynte ryktene å svirre om at forholdet mellom Peltz og svigermoren var alt annet enn hjertelig.

- De kan ikke fordra hverandre og snakker ikke sammen. Tiden før bryllupet var helt fryktelig, hevdet blant annet en venn nær familien til Page Six tidligere denne måneden.

«Prøver å ødelegge»

Familien selv har holdt seg tause om påstandene. Frem til nå.

I et nytt intervju med Variety uttaler det nygifte ekteparet seg for første gang om ryktene rundt det angivelige iskalde forholdet mellom 27-åringen og klesdesigneren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer