Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Dette sier de om den påståtte krangelen

- Det er her alt startet og så ballet det bare på seg.

ÅPNER OPP: Det har lenge svirret rykter om at det er en isfront mellom Victoria Beckham og svigerdatteren Nicola Peltz. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/Laurent VU/SIPA/Shutterstock/NTB
ÅPNER OPP: Det har lenge svirret rykter om at det er en isfront mellom Victoria Beckham og svigerdatteren Nicola Peltz. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/Laurent VU/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april giftet David (47) og Victoria Beckham (48) bort sin eldste sønn Brooklyn Beckham (23) i et storslått bryllup i Palm Beach, Florida.

Stjerneparets førstefødte ga da sitt ja til Nicola Peltz (27) som han har vært sammen med siden begynnelsen av 2020.

Mange var spente på å se Peltz gå ned kirkegulvet, i en brudekjole som de fleste forventet at skulle være lagd av designer-svigermoren, Victoria Beckham. Derfor ble nok mange overrasket da det viste seg at bruden bar en Valentino-kjole den store dagen.

I etterkant av bryllupet begynte ryktene å svirre om at forholdet mellom Peltz og svigermoren var alt annet enn hjertelig.

- De kan ikke fordra hverandre og snakker ikke sammen. Tiden før bryllupet var helt fryktelig, hevdet blant annet en venn nær familien til Page Six tidligere denne måneden.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

«Prøver å ødelegge»

Familien selv har holdt seg tause om påstandene. Frem til nå.

I et nytt intervju med Variety uttaler det nygifte ekteparet seg for første gang om ryktene rundt det angivelige iskalde forholdet mellom 27-åringen og klesdesigneren.

Peltz innrømmer at hun tror ryktene dukket opp nettopp fordi hun ikke brukte en Beckham-designet brudekjole.

- Jeg hadde tenkt til det og jeg ville virkelig det, men noen måneder inn i planleggingen innså hun at atelieret hennes ikke kunne gjøre det, så derfor måtte jeg velge en annen kjole, forklarer Peltz, ifølge E! News, og fortsetter:

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

- Hun sa ikke at jeg ikke kunne bruke den, og jeg sa ikke at jeg ikke ville bruke den. Det er her alt startet og så ballet det bare på seg.

Også Brooklyn slår tilbake på enhver mistanke om en pågående familiefeide.

- Jeg har lært meg nå at folk alltid kommer til å skrive slike ting. De kommer alltid til å prøve å ødelegge, men alle kommer overens og det er bra, forteller han, ifølge nettstedet.

Videre åpner Peltz, som er datter av milliardæren Nelton Peltz (79), også opp om kjærligheten mellom henne og ektemannen.

- Det som er så bra med oss er at vi trenger ikke noe fra hverandre. Vi er bare så utrolig forelsket. Men det er ingenting jeg trenger fra ham eller han trenger fra meg.

LES OGSÅ: Olivia Wilde raser mot eksforloveden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer