Billie Eilish:

Dette setter fart på ryktene

Popstjernen ble nylig observert med en mystisk mann.

NY FLAMME?: Popstjernen Billie Eilish ble nylig avbildet med skuespilleren Matthew Tyler Vorce. Nå florerer ryktene om en mulig romanse mellom duoen. Foto: Ronin47 / Splash News / NTB
NY FLAMME?: Popstjernen Billie Eilish ble nylig avbildet med skuespilleren Matthew Tyler Vorce. Nå florerer ryktene om en mulig romanse mellom duoen. Foto: Ronin47 / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

19 år gamle Billie Eilish har tatt verden med storm i løpet av de siste årene. Den amerikanske artisten har hanket inn flere priser for talentet sitt - og nå ser det ut til at hun kanskje har hanket inn noe annet også.

Nylig ble Eilish og skuespilleren Matthew Tyler Vorce (29) fanget i linsen til en paparazzi da de gikk en tur sammen i Santa Barbara i California.

UENIGE: Hvilken farge har denne skoen? Billie Eilish' fanskare klør seg i hodet. Bilder: Billie Eilish / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Bad Guy»-sangeren var ikledd sort hettegenser og shorts, og holdt et fast grep om båndet til pitbullen Shark i den ene hånden, og en leskedrikk i den andre.

Vorce hadde valgt et antrekk bestående av genser, jeans og baseball-caps.

Ifølge Entertainment Tonight har 19-åringens angivelige flamme base i Los Angeles. På sin Instagram-konto beskriver Vorce seg selv som skuespiller og skribent.

Han skal også ha medvirket i filmer som «Mother, May I Sleep with Danger?», «Little Monsters» og «Dark Hours: Typee».

ROMANSE?: Billie Eilish og skuespilleren Matthew Tyler Vorce ble nylig fanget på kamera da de gikk gatelangs i Santa Barbara. Foto: Ronin47 / Splash News / NTB
ROMANSE?: Billie Eilish og skuespilleren Matthew Tyler Vorce ble nylig fanget på kamera da de gikk gatelangs i Santa Barbara. Foto: Ronin47 / Splash News / NTB Vis mer

Også flere blinkskudd ble tatt av duoen på den nevnte spaserturen, noe som fyrte opp under romanseryktene ytterligere. Blant annet lente sangfuglen hodet mot 29-åringens skulder, mens han holdt kjærlig rundt henne.

Verken Eilish eller Vorce har foreløpig kommentert romanseryktene, så om det er noe på gang mellom dem er hittil ukjent.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

- Stor del av livet mitt

Artisten har tidligere vært nokså hemmelighetsfull rundt sivilstatusen sin. Hun var sist koblet til skuespilleren Brandon Adams (41) i 2019.

I februar kom dokumentaren «Billie Eilish: The World’s a Little Blurry», som ble filmet fra 2018 til 2020. I forbindelse med lanseringen stilte artisten opp i et stort intervju med magasinet Vanity Fair, hvor hun blant annet avslørte at hun var i et forhold.

SINGEL ELLER EI?: Billie Eilish har holdt kjærlighetslivet sitt nokså privat. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
SINGEL ELLER EI?: Billie Eilish har holdt kjærlighetslivet sitt nokså privat. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Vis mer

- Det var en stor del av livet mitt. Og ingen visste om det. Det var hovedgreia som tok kontroll over livet mitt, røpet sangeren.

Nøyaktig når sivilstatusen hennes var «opptatt» er usikkert, men det er altså de tre siste årene som har fått plass i dokumentaren.

Overfor magasinet avkreftet Eilish at hun hadde kjæreste på det tidspunktet intervjuet ble gjennomført.

- Jeg er glad hver dag for at jeg er singel, men jeg dytter heller ikke folk unna. Det hadde vært fint om jeg hadde noen, men det har jeg ikke.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Ønsker barn

Sangstjernen avslørte også at hun hadde noen drømmer for fremtiden - nemlig å skaffe seg en familie.

- Jeg tror det er menneskelig å bry seg, og jeg skjønner bare ikke hvorfor folk ikke bryr seg. Jeg vil ha barn, og jeg vil at de barna skal ha barn.

«Therefore I Am»-artisten har også tidligere fortalt om at hun hatet sin egen kropp, og at det er grunnen til at hun dekker seg til med store, løse plagg, som har blitt et av varemerkene hennes.

- Jeg slipper bomben: Jeg har aldri følt meg fysisk ettertraktet eller ønsket. Mine tidligere kjærester har aldri fått meg til å føle meg ønsket. Ingen av dem. Og det er en stor ting i livet mitt, at jeg aldri har følt meg fysisk ønsket, har hun tidligere uttalt til GQ Magazine.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Avslører oppsiktsvekkende detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer