Cole Sprouse:

Dette setter fart på romanseryktene

Det kan se ut til at «Riverdale»-stjernen har gått videre etter bruddet i fjor.

HÅND I HÅND: Cole Sprouse ble for kort tid siden sett hånd i hånd med den 22 år gamle modellen Ari Fournier. Foto: Backgrid UK / NTB
HÅND I HÅND: Cole Sprouse ble for kort tid siden sett hånd i hånd med den 22 år gamle modellen Ari Fournier. Foto: Backgrid UK / NTB Vis mer
Publisert

«Riverdale»-kjekkasen Cole Sprouse (28) var i et tre år langt forhold med skuespillerkollegaen Lili Reinhart (24), før de gikk hver til sitt i fjor.

Bruddet bekreftet 28-åringen i et Instagram-innlegg:

«For en utrolig opplevelse jeg har hatt. Jeg vil alltid føle meg heldig og ta med meg videre at jeg fikk sjansen til å være forelsket», skrev han, og la til at han ikke ønsket ekskjæresten noe annet en den største kjærlighet og lykke fremover.

«Alt jeg kan si, er at alt annet du hører ikke betyr noe», fortsatte han.

Siden den gang har det vært stille rundt Sprouse og Reinharts kjærlighetsliv. Nå kan det imidlertid se ut til at førstnevnte har funnet kjærligheten på ny.

28. februar ble stjernen nemlig fotografert hånd i hånd med den 22 år gamle modellen Ari Fournier i Vancouver i Canada. Ifølge E! Online spiste duoen brunsj sammen på en restaurant i bydelen Gastown. Da skal 22-åringen ha lekt med skuespillerens hår - før de forlot restauranten og gikk en tur sammen.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart hadde tatt slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måtte av naturlige årsaker møtes i profesjonell jobbsammenheng. Vis mer

Verken Sprouse eller Fournier har selv uttalt seg om romanseryktene.

Dette er heller ikke første gang kjæresteryktene svirrer rundt Cole Sprouse etter at han og Lili Reinhart skilte lag for snart ett år siden.

I oktober ble han koblet til modellen Reiña Silva (22) etter at de ble observert sammen i Vancouvers gater. Den gang fortalte et øyevitne til E! Online at de holdt hender mens de var på vei ut for å spise middag sammen.

Bruddrykter

Det var i mai i fjor skuespillerparet Lili Reinhart og Cole Sprouse omsider bekreftet at de hadde skilt lag. Da hadde det i lang tid versert rykter om at forholdet deres hadde gått opp i røyk.

Og ryktene stemte, for i et innlegg på Instagram skrev Sprouse at de gjorde det slutt i januar 2020. Forholdet var likevel ikke helt over før to måneder senere.

OVER OG UT: Lykken brast for Cole Sprouse og Lili Reinhart i 2020. Her er de i august 2018. Foto: John Salangsang / FOX / REX / NTB
OVER OG UT: Lykken brast for Cole Sprouse og Lili Reinhart i 2020. Her er de i august 2018. Foto: John Salangsang / FOX / REX / NTB Vis mer

Skuespillerens bekreftelse kom kort tid etter at et intervju med Lili Reinhart hadde blitt publisert. I intervjuet kom hun med flere uttalelser som mange tolket som en bekreftelse på bruddet.

Overfor Refinery29 fortalte 24-åringen at hun hadde gått gjennom noen svært tøffe måneder.

- Jeg kunne ikke se lyset. Jeg tenkte at det føles ut som at jeg dør, fortalte skuespilleren brutalt ærlig til magasinet.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

- Ekstremt tøft

Reinhart la heller ikke skjul på at det hadde vært vanskelig å komme seg gjennom sorgen etter bruddet.

- Jeg har sett mange mennesker når det kommer til kjærlighetssorg, sorg og samlivsbrudd, og de prøver å få fylt tomrommet med sex, kokain, mat og alkohol, men tomrommet er der fortsatt, sa stjernen, og la til at hun prøvde å takle det på andre måter ved å komme følelsene sine i møte.

Reinhart beskrev månedene etter bruddet som de mest emosjonelle månedene hun har opplevd i hele sitt liv. Hun forklarte videre at psykologen hennes hadde fortalt henne at kroppen hennes går gjennom en tilbaketrekning fra kjærligheten.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- I noen øyeblikk av livet mitt har jeg droppet alt jeg har av stolthet bare for å få noen til å elske meg. For å ta bort smertene i et døgn, et sekund eller en time. Så jeg kan reparere meg selv igjen, fortsatte «Riverdale»-stjernen.

LES OGSÅ: - Veldig tøft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer