Megan Fox:

Dette setter fart på romanseryktene

Kort tid etter at det ble klart at skuespilleren skulle skilles, kobles hun til artist Machine Gun Kelly. Nå stiller hun lettkledd opp i hans nye musikkvideo.

HETT PÅ FILM: Megan Fox og Machine Gun Kelly er tett på hverandre i hans nye musikkvideo. Foto: Skjermdump
HETT PÅ FILM: Megan Fox og Machine Gun Kelly er tett på hverandre i hans nye musikkvideo. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Denne uken ble det klart at det 16 år lange ekteskapet mellom Megan Fox (34) og Brian Austin Green (46) var over. Stjerneduoen har vært sammen siden 2004, og ble rette ektefolk i 2010. I løpet av parforholdet fikk de barna Noah (7), Bodhi (6) og Journey (3).

Etter en lengre tid med rykter om at de skulle ha gått hver til sitt, tok Green selv bladet fra munnen og bekreftet ryktene.

Intime i musikkvideo

Det tok imidlertid ikke lange tiden før Fox ble koblet til en ny mann, nemlig rapperen Richard Colson Baker (30). Musikeren er bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly, og har i tillegg til musikkarrieren vært å se i flere filmer.

De har tilbrakt tid sammen den siste tiden, noe som har fått fansen til å spekulere på om det er en flørt på gang. En kilde fortalte denne uken til E! News at Fox og Baker jobbet sammen med en film. Onsdag overrasket de imidlertid med et annet samarbeid.

De to figurerer nemlig i en musikkvideo fra Bakers låt «Bloody Valentine». Her befinner de seg i en stor villa, og flere sekvenser viser de to sammen i en seng, hvor de på ingen måte er kledd for minusgrader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer