Megan Fox:

Dette setter fart på romanseryktene

Kort tid etter at det ble klart at skuespilleren skulle skilles, kobles hun til artist Machine Gun Kelly. Nå stiller hun lettkledd opp i hans nye musikkvideo.

HETT PÅ FILM: Megan Fox og Machine Gun Kelly er tett på hverandre i hans nye musikkvideo. Foto: Skjermdump
HETT PÅ FILM: Megan Fox og Machine Gun Kelly er tett på hverandre i hans nye musikkvideo. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Denne uken ble det klart at det 16 år lange ekteskapet mellom Megan Fox (34) og Brian Austin Green (46) var over. Stjerneduoen har vært sammen siden 2004, og ble rette ektefolk i 2010. I løpet av parforholdet fikk de barna Noah (7), Bodhi (6) og Journey (3).

Etter en lengre tid med rykter om at de skulle ha gått hver til sitt, tok Green selv bladet fra munnen og bekreftet ryktene.

Intime i musikkvideo

Det tok imidlertid ikke lange tiden før Fox ble koblet til en ny mann, nemlig rapperen Richard Colson Baker (30). Musikeren er bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly, og har i tillegg til musikkarrieren vært å se i flere filmer.

De har tilbrakt tid sammen den siste tiden, noe som har fått fansen til å spekulere på om det er en flørt på gang. En kilde fortalte denne uken til E! News at Fox og Baker jobbet sammen med en film. Onsdag overrasket de imidlertid med et annet samarbeid.

De to figurerer nemlig i en musikkvideo fra Bakers låt «Bloody Valentine». Her befinner de seg i en stor villa, og flere sekvenser viser de to sammen i en seng, hvor de på ingen måte er kledd for minusgrader.

Baker viser nemlig den bare overkroppen dekket av tatoveringer, mens Fox er ikledd herreundertøy og en kort topp. Ved flere anledninger klistrer hun en bit rosa gaffateip over munnen til den angivelige flørten, og de to er til tider ganske intime.

Mistenker Eminem-hevn

Det setter på ingen måte noen stopper for romanseryktene, og i kommentarfeltet under videoen på YouTube er det flere som antar at de to er et par.

«Vel damer, vi mistet ham til den heiteste jenta på planeten», skriver én.

Duoen har imidlertid til gode å kommentere romanseryktene selv.

Flere påpeker også at Fox i 2010 dukket opp i Eminems musikkvideo til låten «Love The Way You Lie», og at Baker nå tar hevn ved å «stjele» Fox til sin egen musikkvideo.

Eminem og Baker hadde nemlig en feide tilbake et par år, hvor de begge la ut såkalte «diss tracks» hvor de rakket ned på hverandre gjennom rappen.

Skal ha utviklet seg fra vennskap

Også Fox' snart forhenværende ektemann har fått med seg ryktene om at 34-åringen har gått videre etter bruddet. Da han mandag innrømmet at det var slutt mellom ham og «Transformers»-stjernen, virket det derimot ikke som om han har noe imot Machine Gun Kelly. Da uttalte han nemlig følgende:

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

- Jeg har aldri møtt ham, men Megan og jeg har snakket om ham. På dette tidspunktet er de venner og ut ifra hva hun har gitt uttrykk for, så er han en veldig hyggelig og ekte person. Og jeg stoler på hennes dømmekraft, sa han, ifølge US Weekly.

Tirsdag hevdet derimot en kilde US Weekly hadde snakket med at Fox og Machine Gun Kellys forhold definitivt ikke bare er av det vennskapelige slaget lenger. Duoen skal ha blitt kjent på filmsettet og på grunn av like timeplaner ha tilbrakt mer og mer tid sammen.

- De startet som venner og så vokste ting videre derfra. Megan synes MGK er en skikkelig kul kar og forholdet deres har blitt mer romantisk, sa kilden.

LES OGSÅ: Prinsessen avlyser bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer