Megan Fox og Machine Gun Kelly:

Dette setter fart på forlovelsesryktene

Skuespilleren fant lykken med rapperen Machine Gun Kelly i fjor sommer.

RYKTEFLOM: Forlovelsesryktene har for alvor tatt fyr etter at Megan Fox og Machine Gun Kelly ble observert i New York City denne uken. Foto: ABC / Shutterstock / NTB
RYKTEFLOM: Forlovelsesryktene har for alvor tatt fyr etter at Megan Fox og Machine Gun Kelly ble observert i New York City denne uken. Foto: ABC / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i mai i fjor det ble kjent at skuespiller Megan Fox (34) hadde tatt ut separasjon fra sin ektemann gjennom 16 år, Brian Austin Green (47).

Bruddet kom brått på for mange, men ekteskapsproblemene skal ha pågått siden høsten 2019. Det fortalte Green selv da han annonserte bruddet i sin egen podkast « … With Brian Austin Green» i mai.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Til tross for at ekteskapet strakte seg over så mange år, har ikke det stoppet kjærligheten fra å blomstre på nytt. Allerede i juli ble det nemlig kjent at Fox hadde funnet lykken på ny - denne gang med rapperen Richard Colson Baker (30), bedre kjent som Machine Gun Kelly.

Nå, et halvt år senere, spekuleres det på om de to har valgt å ta forholdet et steg videre.

«Avslørt» på gaten

Ifølge US Weekly ble Fox torsdag denne uken observert utenfor et hotell i New York City. 34-åringen skal da ha vært på vei til en generalprøve før Saturday Night Live, hvor kjæresten skulle opptre.

KJÆRESTER: Megan Fox og Machine Gun Kelly i New York City torsdag denne uken. Foto: Splash News / NTB
KJÆRESTER: Megan Fox og Machine Gun Kelly i New York City torsdag denne uken. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Iført en svart kåpe, en bøyle med rosa katteører og munnbind, ble Fox fotografert - men det er alt annet enn antrekket som rettet oppmerksomheten mot stjernen.

FORLOVET?: Megan Fox' diamantring setter fart på forlovelsesryktene. Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / NTB
FORLOVET?: Megan Fox' diamantring setter fart på forlovelsesryktene. Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / NTB Vis mer

På Fox' venstre hånd ser man nemlig en diger diamantring, noe som for alvor har satt fart på forlovelsesryktene.

Flere har reagert på den mulige forlovelsen på Twitter, til tross for at paret ikke har bekreftet spekulasjonene.

DIAMANT: Den vakre ringen sitter på stjernens venstre ringfinger, slik forlovelsesringer ofte pleier. Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / NTB
DIAMANT: Den vakre ringen sitter på stjernens venstre ringfinger, slik forlovelsesringer ofte pleier. Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / NTB Vis mer

«OMG er MGK (Machine Gun Kelly, journ.anm.) og Megan Fox forlovet?», har en skrevet på Twitter.

«Hvis Megan Fox er forlovet med Machine Gun Kelly blir jeg glad på deres vegne», har en annen skrevet, etterfulgt av to emojier med hjerteøyne.

Kan ikke gifte seg

Hvis det viser seg at dette er en forlovelsesring, kan det tenkes at et mulig bryllup ikke vil finne sted med det første, ettersom Fox' ennå er gift.

Som nevnt ble Fox og eksmannen separert i fjor vår, og de er fortsatt ikke offisielt skilt. Det betyr at Fox og Green fremdeles er formelt gift - frem til en skilsmissebevilling ligger på bordet.

Fox kan ikke gifte seg med Baker før skilsmissen er et faktum.

Det kan likevel se ut til at det er den veien det går. Tidligere denne måneden ble det nemlig kjent at også Green har gått videre etter det bitre bruddet for ett år siden.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Ny flamme

Den siste tiden har Green, kjent fra blant annet serien «Beverly Hills 90210», blitt observert sammen med den australske danseren Sharna Burgess (35), kjent fra «Dancing with the Stars», ved en rekke anledninger, og nylig ferierte de sammen på Hawaii.

Forholdet ble på mange måter bekreftet da Burgess nylig delte et bilde av seg selv og Green hvor de kysser.

«Ham» har hun skrevet som tekst etterfulgt av en kyssemerke-emoji.

I kjølvannet av Fox' nye forhold skal Green ha slitt med å tilpasse seg det hele. Eksparet slet angivelig med å holde en god tone etter bruddet, noe som skal ha skyldtes hennes nye forhold.

- Problemet handler om at han er bitter for at Megan gikk så raskt videre med Machine Gun Kelly. Det har vært veldig tøft for ham. Oppførselen hans kan være ganske umoden når det gjelder Megan, vel å merke. Han vet hvordan han skal få henne opprørt, har en kilde fortalt til People.

Paret har tre barn sammen, Noah (8), Bodhi (6) og Journey (4) - noe som også var grunnen til at de måtte fortsette å holde kontakten etter bruddet.

LES OGSÅ: - Hun er klippen hans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer