Dette setter fart på forlovelsesryktene

John Mayer er endelig godtatt av Katy Perrys foreldre.

Publisert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Katy Perry (28) og rockeren John Mayer (35) er Hollywoods nye superpar. Duoen ble sammen i fjor sommer, men holdt lenge en lav profil i media.

Først i desember viste de kjærligheten på den røde løperen under en Broadway-premiere. 

Senere samme måned introduserte Katy ham for foreldrene Keith og Mary, noe som førte til rykter om at paret planlegger å gifte seg.

Nylig dukket Katy opp med en ny ring på fingeren som ytterligere styrket forlovelsesryktene. Etter Grammy-utdelingen søndag kveld dro Perry på restaurant sammen med John og foreldrene. 

Det er tydelig at de to er svært forelsket. Etter å ha forført mange av Hollywoods mest berømte kvinner, ser det endelig ut til at Mayer har funnet sin drømmedame. 

I et intervju med musikkmagasinet Rolling Stone får han et spørsmål om hvordan han synes forholdet til Katy er, og da svarer han følgende:

- Jeg er ganske så fornøyd. Jeg er lykkelig i alle aspekter i livet mitt.  

Mayer sier videre at han ikke synes det er noe problem å være sammen med en så berømt stjerne som Perry, selv om det blir mye interesse rundt dem som par.

- Jeg har ikke hatt noen problemer i privatlivet mitt i det hele tatt. Det eneste må kanskje være hvis folk geotagger meg (når man kan se hvor f.eks. et bilde er tatt eller hvor en SMS er sendt fra), men det er alt. 


Katy var tidligere gift med Russell Brand. Den tidligere rusavhengige og dameglade komikeren skal ikke ha falt i smak hos Katys religiøse foreldre. 

Nylig avslørte han svært intime detaljer fra samlivet med Katy, da han gjestet Howard Sterns radioshow. Moromannen har også tidligere snakket villig vekk om sitt ville sexliv, og da gjerne en salig blanding av løgn og sannhet.

- Katy elsket alle mine sære sexønsker, særlig handicap-fetisjen min! Mesteparten av ekteskapet vårt tilbragte hun i en liten, elektrisk rullestol, påsto han til Daily Mail.

LES OGSÅ: - Jeg utnytter ikke hennes vagina

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer