Katy Perry og Orlando Bloom:

Dette setter fart på bryllupsryktene

Er det en giftering vi ser på superstjernen Katy Perrys hånd?

GIFTERING?: Dette bildet får mange til å lure på om stjerneparet Katy Perry og Orlando Bloom har giftet seg. Foto: Mega / NTB
GIFTERING?: Dette bildet får mange til å lure på om stjerneparet Katy Perry og Orlando Bloom har giftet seg. Foto: Mega / NTB Vis mer
Publisert

Superparet Orlando Bloom (44) og Katy Perry (36) forlovet seg på selveste valentinsdagen i 2019. Likevel har paret - som ble foreldre til datteren Daisy i august i fjor - ikke hatt noe hastverk med å gifte seg.

Det fortalte Perry i et intervju med Cosmopolitan for snart to år siden.

- Det er viktig for oss å gjøre et arbeid før vi tar fatt på det neste, virkelige store skrittet. Vi har begge vært gift før, og det er ikke det samme når man er i trettiårene, forklarte hun den gang.

Nye bilder av Bloom og Perry får nå mange til å spørre seg om de har giftet seg i all hemmelighet. Det hadde kanskje ikke vært så overraskende - deres lave profil i rampelyset tatt i betraktning.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si om videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

Gullring på fingeren

Tirsdag ble stjerneparet fotografert på den eksotiske øya Hawaii, og mange har lagt merke til gullringen Perry har rundt fingeren - noe flere mener er en giftering.

VEKKER OPPSIKT: Denne ringen får flere til å lure på om Bloom og Perry har giftet seg. Foto: Mega / NTB
VEKKER OPPSIKT: Denne ringen får flere til å lure på om Bloom og Perry har giftet seg. Foto: Mega / NTB Vis mer

Det verdenskjente paret holdt en lav profil med hodeplagg, munnbind og hverdagslige klær, men de ble likevel fanget av paparazzifotografenes linser. Med i følget var selvsagt også den seks måneder gamle datteren Daisy.

Ifølge Page Six har paret feriert på Hawaii de siste ukene, der de også har fått selskap av Blooms sønn Flynn (10), som han har fra ekteskapet med supermodellen Miranda Kerr (37).

Verken paret selv eller deres talspersoner har uttalt seg om saken, så det er ikke godt å si om Bloom og Perry har giftet seg eller ei.

Uansett - paret ser i hvert fall ut til å stortrives i hverandres selskap - og ikke minst som foreldre til datteren som kom til verden i august i fjor.

De har likevel fortsatt til gode å vise frem et bilde av barnet.

VAR GRAVID: Superstjernen Katy Perry var ikke redd for å vise frem sin gravide mage da hun var gravid. Video: Rød Løper Vis mer

Har fått bollekinn

Muligens er årsaken at de ønsker å skåne den lille jenta. I oktober kunne imidlertid Bloom røpe at datteren hadde arvet sin mors blå øyne. I en livesending på Instagram i januar, la den nybakte moren ikke skjul på at livet med barn har vært en stor overgang.

- Hun har forandret livet mitt og fortsetter å forandre livet mitt, sa 36-åringen i sendingen, ifølge ET Online.

«I Kissed A Girl»-sangeren forklarte også at hun alltid setter datterens behov først - i en hverdag bestående av mange planer og aktiviteter.

- Jeg tror det er noe du innser når du blir mor. Du må fokusere på å være mamma. Og det er ikke fordi du ikke elsker andre mennesker, det handler ikke om noe annet enn at du ønsker å være en god mor, sa Perry åpenhjertig.

Hun fortalte videre at det er mange ting som faller fra når man får barn, og at det å fokusere på babyen blir den viktigste jobben. Artisten røpet også at det er fascinerende å se hvor fort det lille barnet utvikler seg.

- Jeg har sett datteren min forandre seg så mye de siste fem månedene, og når jeg ser på bilder, tenker jeg: «wow». Du kan se tid i menneskelig form, og det er … Nå har hun fått bollekinn, sa stjernen.

I livesendingen benyttet Perry også anledningen til skryte av at Orlando har vært en fantastisk partner etter at Daisy så dagens lys for snart syv måneder siden.

LES OGSÅ: - Planla å utsette intervjuet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer