Zayn Malik og Gigi Hadid:

Dette setter fart på bruddryktene

Syv måneder etter gjenforeningen skal paret nok en gang ha avsluttet forholdet.

SPEKULASJONER: Flere mener at Zayn Malik og Gigi Hadid ikke lenger er et par. Førstnevnte har blant annet sluttet å følge modellen på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SPEKULASJONER: Flere mener at Zayn Malik og Gigi Hadid ikke lenger er et par. Førstnevnte har blant annet sluttet å følge modellen på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ungpikeidolet Zayn Malik (25) og supermodellen Gigi Hadid (23) var et av de mest omtalte parene i kjendisverdenen, før de, etter to år som kjærester, valgte å avslutte forholdet i mars.

Ifølge Daily Mail fant de to imidlertid tilbake til hverandre i juni, og gjenforeningen fikk bred omtale de påfølgende månedene. Avisen skriver derimot nå at Zayn og Gigi igjen skal ha gått hver til sitt.

Årvåkne fans har nemlig bitt seg merke i det faktum at ingen av dem har delt noen form for kjærestebilder siden oktober. At den 25 år gamle artisten ikke lenger følger Gigi på Instagram, har også kastet nytt vann på ryktemølla om et potensielt brudd.

GJENFORENT: Det hadde bare gått noen måneder etter at paret kunngjorde bruddet, at de ble observert sammen igjen. Nå skal derimot Zayn og Gigi ha gått hver til sitt nok en gang. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Det hadde bare gått noen måneder etter at paret kunngjorde bruddet, at de ble observert sammen igjen. Nå skal derimot Zayn og Gigi ha gått hver til sitt nok en gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kryptisk beskjed

Gigi delte sitt foreløpig siste bilde sammen med Zayn 22. oktober. I løpet av julen har den ellers så sosiale medier-aktive 23-åringen heller ikke gitt noen form for oppdateringer om forholdet sitt.

Tidligere denne måneden retweetet modellen i tillegg en heller kryptisk melding på sosiale medier. Flere har tolket budskapet dit hen at bruddet med Zayn nå er et faktum.

Saken fortsetter under:

Se dette innlegget på Instagram

flyin home to my happy place ❤️

Et innlegg delt av Gigi Hadid (@gigihadid)

- Jeg skylder deg ikke meg selv. Jeg skylder deg ingen informasjon om meg utover det jeg selv ønsker at du skal vite. Jeg skylder deg ikke styrke når jeg er svak. Jeg skylder deg ingen svar selv om du spør, het det i beskjeden.

Verken Zayn eller Gigi har kommentert bruddryktene så langt.

AV OG PÅ: Gigi Hadid og Zayn Malik avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
AV OG PÅ: Gigi Hadid og Zayn Malik avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da duoen kunngjorde bruddet tidligere i år, ble avgjørelsen, ifølge The Sun, derimot tatt i fellesskap. Paret skulle visstnok lenge ha følt at det hadde vært vanskelig å holde liv i romansen siden de begge er så travelt opptatt med karrierer på hvert sitt hold.

Begge hadde dessuten innsett at de hadde vokst fra hverandre i løpet av de to årene de var kjærester, la The Sun til.

Brøt tausheten

Oppmerksomheten rundt Zayn og Gigi var enorm i årene de var kjærester, der hovedpersonene selv lenge forsøkte å holde kortene tett til brystet.

Under MTV Movie Awards i 2016 snakket Hadid for første gang om sin berømte kjæreste. Paret hadde da stilt opp på en rekke bilder for motemagasinet Vogue, en opptreden de også fikk kritikk for.

- Jeg skulle ønske jeg kunne jobbe med ham hver dag. Det føles ikke som jobb når han er der. Det var veldig gøy, sa Gigi om Vogue-bildene til nettstedet E! Online.

LES OGSÅ: Gigi Hadids norske stemor: - Følte meg annerledes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer