Kim Kardashian:

«Dette ser ikke ut som Kim»

Nærmest ugjenkjennelig på nytt bilde.

BLONDINE: Kim Kardashian har de seneste månedene vært blond. Nå har hun imidlertid tatt det hele ett steg lenger. Foto: Shutterstock / NTB
BLONDINE: Kim Kardashian har de seneste månedene vært blond. Nå har hun imidlertid tatt det hele ett steg lenger. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjerne og gründer Kim Kardashian (41) er ikke fremmed for å gjøre større endringer på utseendet når hun skal posere på magasinforsider - eller til hverdags, for den saks skyld.

Hun er nemlig ofte en av de som ligger litt foran alle andre hva gjelder klesstil, og det meste av det hun bærer på kroppen blir derfor en del av motebildet bare kort tid etter.

Det er imidlertid usikkert om hennes seneste antrekk blir å se i Oslos gater med det første.

Det er nemlig i forbindelse med en ny forside for magasinet Interview at Kardashian - langt fra første gang i sin karriere - stiller opp med rumpa bar.

Nærmest ugjenkjennelig

Det er allerede åtte år siden 41-åringen satt fyr på nettet med en forside for Paper Magazine, hvor hun viste rumpa på en forside som «ødela nettet».

Nå gjør hun det igjen, men denne gangen har hun også gjort endringer i ansiktet, og flere mener hun knapt er til å kjenne igjen.

Det gjør hun for Interview, hvor hun altså fronter magasinets september-utgave. Den har fått navnet «American Dream».

Kardashian farget håret blondt før årets Met-galla - en hårfarge hun har beholdt siden den gang. Nå har hun imidlertid også farget øyenbrynene blonde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer