Kim Kardashian:

«Dette ser ikke ut som Kim»

Nærmest ugjenkjennelig på nytt bilde.

BLONDINE: Kim Kardashian har de seneste månedene vært blond. Nå har hun imidlertid tatt det hele ett steg lenger. Foto: Shutterstock / NTB
BLONDINE: Kim Kardashian har de seneste månedene vært blond. Nå har hun imidlertid tatt det hele ett steg lenger. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjerne og gründer Kim Kardashian (41) er ikke fremmed for å gjøre større endringer på utseendet når hun skal posere på magasinforsider - eller til hverdags, for den saks skyld.

Hun er nemlig ofte en av de som ligger litt foran alle andre hva gjelder klesstil, og det meste av det hun bærer på kroppen blir derfor en del av motebildet bare kort tid etter.

Det er imidlertid usikkert om hennes seneste antrekk blir å se i Oslos gater med det første.

Det er nemlig i forbindelse med en ny forside for magasinet Interview at Kardashian - langt fra første gang i sin karriere - stiller opp med rumpa bar.

DOBBELTGJENGER: Hvor enn hun går, får hun høre at hun ligner på Kim Kardashian. Vis mer

Nærmest ugjenkjennelig

Det er allerede åtte år siden 41-åringen satt fyr på nettet med en forside for Paper Magazine, hvor hun viste rumpa på en forside som «ødela nettet».

Nå gjør hun det igjen, men denne gangen har hun også gjort endringer i ansiktet, og flere mener hun knapt er til å kjenne igjen.

Det gjør hun for Interview, hvor hun altså fronter magasinets september-utgave. Den har fått navnet «American Dream».

Kardashian farget håret blondt før årets Met-galla - en hårfarge hun har beholdt siden den gang. Nå har hun imidlertid også farget øyenbrynene blonde.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashians». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

«Dette ser ikke ut som Kim, jeg klarte ikke kjenne henne igjen før jeg leste beskrivelsen av innlegget», skriver en følger under innlegget på Instagram.

«Jeffree Star, er dette deg?», skriver en annen, og refererer til YouTube-stjerna som i flere år har hatt blondt hår og matchende bryn.

«Brynene satte meg ut», påpeker en tredje.

- Jeg elsket det

På bildene poserer realitystjernen blant annet med en såkalt «jockstrap». Det er en susp menn bruker foran de edle delene i sport.

- Jeg elsket det, sier hun til magasinet om det ukonvensjonelle undertøysvalget.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Teamet var sånn: «Nei, ingen susp». Men jeg sa bare: «Jo, kom igjen. Dette er det jeg gjør». Jeg gjør det best når jeg ignorerer dem og gjør det jeg vil. Så jeg er glad for at vi faktisk gjorde det, la hun til.

LES OGSÅ: Denne søsteren tjener minst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer